VİDEO - Büyükşehir yolu önce asfaltladı sonra kazdı

VİDEO - Büyükşehir yolu önce asfaltladı sonra kazdı
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler Kayapınar ilçesi Fırat Mahallesi’ndeki bazı sokakları önce asfaltladı, bir süre sonra asfaltları kaldırarak kanalizasyon çalışması başlattı. İsrafa neden olan çalışma büyük tepkiye neden oldu.

TİGRİS HABER - Diyarbakır’da kurumlar arasındaki kopukluk milyonlarca lira israfa neden oluyor.  Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz Eylül ayında Fırat Mahallesi 557 ve 559. Sokakta asfalt çalışması yaparak sokağı yeniledi.  Ancak yapılan çalışmalardan bir hafta sonra aynı sokakta bu defa kanalizasyon çalışması başladı. Mahalle sakinleri, kurumların bir birinden kopuk olması ve israf düzenlemesine tepki gösterdi.

Belediyenin mühendisleri yok mu?

Durumu çektiği video ile haber merkezimize ileten bir vatandaş, “Devletin paraları nereye gidiyor diye soranlar işte buna gidiyor. Bir vatandaş olarak buna tepki gösteriyorum. Bir Hafta önce bu yol yapıldı. Belediyenin mühendisleri yok mu, ellerinde proje yok mu?. Bu kadar mı düşüncesizler. Benim çok zoruma gidiyor. Bu hoş değil, kul hakkıdır. Devletin buna bir el atması lazım. Yazık buna. 3-4 gündür bu zahmeti çekiyoruz. Ben Fırat mahallesi 557. Sokakta oturuyorum. Hakkımız varsa zehir zıkkım olsun” tepkisinde bulundu. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum