VİDEO -CHP Adayı Pekdemir: Diyarbakır’ı, Diyarbakırlılar yönetmeli”

VİDEO -CHP Adayı Pekdemir: Diyarbakır’ı, Diyarbakırlılar yönetmeli”
Cumhuriyet Halk Partisi Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cafer Pekdemir, 8 yıllık kayyım sürecine tepki göstererek, Diyarbakır’ı Diyarbakırlıların yönetmesine talip olduklarını söyledi.

Haber:Sait BAYRAM / Kamera: Mevlüt BAĞIRMAZ

TİGRİS HABER -31 Mart’ta yapılacak Yerel Seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’den Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen iş insanı Cafer Pekdemir, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

“Kayyım Diyarbakır’a hizmet getirmedi!”

8 yıllık kayyım sürecinde Diyarbakır’ın tam anlamıyla hizmet alamadığından yakınan Pekdemir, “Halkın geneli kayyım politikalarından rahatsız. Halkım rahatsız olduğu için bende bir iş insanı olarak rahatsızlık duyuyorum. Neden Diyarbakır’a Diyarbakırlı insanlar yönetmiyor anlamında biz de yönetime aday olduğumuzu açıkladık” dedi.

chp-dbb-adayi1.png“Tanrıkulu’nun tutumu beni CHP’ye yakınlaştırdı”

Partisinin Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun, kentin sorunlarına yönelik yaptığı çalışmaların kendisini CHP’ye yakınlaştırdığının altını çizen Pekdemir, “CHP’den bize gelen teklifi değerlendirdikten sonra adaylık sürecini başlattık. Milletvekillimizin Diyarbakır’daki çalışmaları, sorunlarla yakından ilgilenmesi beni çok mutlu etti. Sayın Vekilimizin tutumu beni CHP’ye yakınlaştırdı” ifadelerini kullandı.

“Hedefimiz Diyarbakır’ı Diyarbakırlının yönetmesidir”

CHP Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Pekdemir, Sloganlarının Diyarbakır’ı Diyarbakırlının yönetmesi olduğunu vurgulayarak, “Şeffaf bir belediyecilik olması lazım. Diyarbakır’ın her anlamda çok büyük sıkıntıları vardır. Bu sıkıntıların çözümüne bire bir adayız. Adaydan öte aynı zamanda insanlarımızın, öğrencilerimizin, hastalarımızın, hasta refakatçilerinin, sanayicilerimizin sorunlarını çözmek adına aday olduk. Tramvay projesini de hayata geçirmek adına çalışma gerçekleştireceğiz. Dicle Vadi projesi bir türlü faaliyete girmedi. Diyarbakır’daki insanlarımızın yaşam alanları oluşturmak adına çalışmalar yapacağız. Rafa kaldırılmış projeleri CHP Belediyeciliği anlamında hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.