VİDEO - CHP Diyarbakır İl Başkanı Özel’den örnek davranış

VİDEO - CHP Diyarbakır İl Başkanı Özel’den örnek davranış
Diyarbakır’ın Sur ilçesine bağlı Kozan Mahallesi Kümeevler’de yaşayan sara hastası İlayda Bal’ın yardım çığlığını CHP İl Başkanı Gönül Özel duydu.

GRİS HABER - Gazetemizin geçtiğimiz ay, “Sara hastası kızının tedavisini yaptıramayan babanın yardım çağrısı’ haberimiz ses getirmeye devam ediyor. Haberimiz üzerine önce Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü harekete geçmişti. Ardından devreye giren CHP Diyarbakır İl Başkanı Gönül Özel, minik İlayda’yı özel bir hastaneye götürerek tedavisini yaptırdı.

Örnek çalışmalarıyla dikkat çeken CHP Diyarbakır İl Başkanı Gönül Özel, minik İlayda’nın tedavisinin ardından evine giderek ailesini ziyaret etti.

İlayda’ya mezun olana kadar burs

Ziyaretle ilgili Tigris Haber’e konuşan Özel, “Öncelikle Minik İlayda’nın yardım çığlığını duyurduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum. İlk etapta İlayda’yı hastaneye götürerek muayenesini yaptırdık. Doktorlar ilaç dozunu yükseltti. Dünde minik İlayda’yı evinde ziyaret ettik, kımızı gayet iyi gördük. Bundan sonraki süreçte de tedavisini birlikte yürüteceğiz. Ziyaretimiz sırasında İlayda öğretmen olacağını söyledi. Bu bizi çok mutlu etti. Bizde parti olarak İlayda’ya küçükte olsa bir sürpriz yaptık. Çocuğumuz okulunu bitirene kadar burs bağladık. Parti olarak ekonomik durumu iyi olmayan çocuklarımıza yardımcı olmaya devam edeceğiz” dedi.

gonul-ozel-.jpg

Gazetemiz gündeme getirmişti

Diyarbakır’ın Sur ilçesine bağlı Kozan Mahallesi Kümeevler’de yaşayan ve çobanlık yaparak ailesinin geçimini sağlayan Mehmet Bal, Sara hastası kızı İlayda için yetkililere ve hayırseverlere yardım çağrısında bulunmuştu.

Sara hastası kızının tedavisi için yetkililere ve duyarlı iş insanlarına çağrıda bulunan baba Mehmet Bal,  “Çobanlık yaparak ailemi geçindiriyorum. Kızım sara hastasıdır ve düzenli bir tedaviye ihtiyacı var. Maddi durumum iyi olmadığı için kızımı tedavi edemiyorum. Yetkililerden bir yardım bekliyorum. Çobanlıktan kazandığım para sadece ailemin geçimine yetiyor. Bir çocuğum daha var. Devletten olsun yardımsever insanlardan olsun bir yardım bekliyorum. Kızım hastalığı yüzünden gittikçe zayıflıyor. Düzenli bir tedaviye ihtiyacı var. Devlet hastanesine götürüyorum ama hiçbir gelişme yok. İlaç kullanarak bir yere varamıyoruz. Bir yıldan fazladır aynı şekildedir, gittikçe zayıflıyor ve tedaviye cevap vermiyor. Yetkililerden ve hayırseverlerden yardım bekliyoruz” çağrısında bulunmuştu. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum