VİDEO - CHP Diyarbakır'da bayramlaştı

VİDEO - CHP Diyarbakır'da bayramlaştı
Cumhuriyet Halk Partisi Diyarbakır İl teşkilatı, Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Lokalinde bayramlaştı.

Mehmet Türk -Sait Bayram

TİGRİS HABER - CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu burada yaptığı konuşmada Türkiye genelinde birinci parti olmalarına rağmen henüz iktidar olmadıklarını söyledi.

Diyarbakır merkez ve bağlı ilçe teşkilatları ile partililer bayramın birinci gününde Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti lokalinde bir araya geldi.

whatsapp-image-2024-04-10-at-16-33-13.jpegBurada konuşan CHP İl Başkanı İsmail Akyıl, hedeflerinin Diyarbakır'da ikinci parti olmak olduğunu söyledi. Akyıl, "Çok zor görünüyor ama biz partimizi Diyarbakır'da ikinci parti konumuna taşımak. Türkiye genelinde de kimse inanmıyordu ama mahalli idareler seçimlerinde birinci parti olmayı başardık. Gelecek seçimde partimizi Diyarbakır'da ikinci parti yapmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

whatsapp-image-2024-04-10-at-16-32-17.jpeg

Tanrıkulu: Kimse İnanmıyordu, ama biz biliyorduk

Daha sonra konuşan CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Türkiye'de birinci parti haline geldiklerini belirterek, "Kimse inanmıyordu ama Türkiye'nin en büyük partisi olduk. Fakat henüz iktidar olmadık. Aldığımiz belediyelerin yüzde 80'ni AKP'nin elinden aldığımız belediyelerdi. Şimdi gelecek seçimde iktidar olmak için çalışmalara şimdiden başlamalıyız.

whatsapp-image-2024-04-10-at-16-33-14.jpeg

Yerel seçim öncesi birinci parti olacağımızı söylediğimizde kimse inanmıyordu ama biz biliyorduk. Yine başarabiliriz. Bu duygu ve düşüncelerle hepinize teşekkür ederim Ramazan Bayramınız kutlu olsun" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.