VİDEO - Cizre standında Botan lezzetleri sunumu

VİDEO - Cizre standında Botan lezzetleri sunumu
Mezopotamya Turizm ve Gastronomi Fuarı’na katılan Cizre Belediyesi standında, Botan Bölgesinin eşsiz lezzetleri, ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Bu lezzetleri tatmak isteyen ziyaretçiler, kuyruk oluşturdu.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Şırnak'ın Cizre İlçe Belediyesi, bu yıl ikincisi düzenlenen Mezopotamya Turizm ve Gastronomi Fuarı’na katılarak açtığı stand, fuara gelen ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

img-20240525-wa0041.jpgFuarın ilk gününden itibaren başlayan ilgi 3'üncü gününde de sürüyor.

img-20240525-wa0037.jpgFuara gelen ziyaretçiler, bütün stantları tek tek dolaşarak, belediyelerin tanıtmak istediği ürünleri tek tek inceliyor. Bazı standlarda ise hazırlanan yöresel yemek ve lezzetler, ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

img-20240525-wa0038.jpg Cizre Belediyesi'nin standına gelen vatandaşlar burada karınlarını doyurduktan sonra ancak ayrılabildi. Zira ikram edilen içli köfteler, börekler, çorba ve tatlılar, ziyaretçiler tarafından büyük beğeni topladı.

Diyarbakır'da yaşayan Cizreliler de standa gelerek hem yöresel yemeklerini yedi hem de hatıra fotoğrafı çektirip nostalji yaptıkları görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.