VİDEO - Diyarbakır 48. Turizm Haftası Bahar Konseri ile sona erdi

VİDEO - Diyarbakır 48. Turizm Haftası Bahar Konseri ile sona erdi
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce bu yıl 48. Düzenlenen Turizm Haftası Bahar konseri ile sona erdi.

Sait Bayram

TİGRİS HABER - 15-22 Nisan tarihleri arasında düzenlenen 48. Turizm haftası sona erdi. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce merkez Sur ilçesindeki İçkale Müze Kompleksi'nde düzenlenen Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Mardin'in Nusaybin ilçesinden gelen Ferhat Badur, kızı Yağmur ile keman ve klarnet dinletisi sundu.

Etkinliğe Diyarbakır Vali yardımcısı İlyas Öztürk, Çınar Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü, İl Kültür ve Turizm Müdürü M. Sabahattin Genç, Müze Müdürü Müjdat Gizligöl, Müze Müdür yardımcıları ve davetliler katıldı.

Yoğun ilgi gören etkinlik ile turizm haftası sona ererken, il kültür ve turizm müdürü Sabahattin Genç, hafta için düzenlenen etkinliklere destek veren her kesime ve kuruma teşekkür etti.

Genç şöyle dedi:

"48'nci Turizm haftasını bir çok medeniyetin yaşadığı kadim şehrimizde bir hafta boyunca farklı etkinliklerde halkımıza turizmde farkındalık yaratma adına programlarımızı icra ettik. Haftanın finali ise şehrimizin en nezih ve tarihe tanıklık eden arkeoloji müzesinde Baba kız konseri Keman ve klarnet dinletisi ile son buldu. İl kültür ve turizm müdürlüğü olarak etkinliklerimize yoğun teveccüh gösteren herkese yürekten teşekkür ediyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum