VİDEO- Diyarbakır Barosu'nda yeni Başkan belli oluyor

VİDEO- Diyarbakır Barosu'nda yeni Başkan belli oluyor
Diyarbakır Barosu 46. Genel Kurulu yapılıyor. Diyarbakır Cegerxwin Kültür Merkezi'nde dün başlayan Genel Kurul'da oy verme işlemi devam ediyor. 

Tigris Haber- Diyarbakır Barosu 46. Genel Kurulu yapılıyor. Diyarbakır Cegerxwin Kültür Merkezi'nde dün başlayan Genel Kurul'da oy verme işlemi devam ediyor. 

Önceki Başkan Ahmet Özmen'in aday olmadığı seçimlerde 5 aday yarışıyor. Av. Cihan Aydın ve Av. Nihat Eren yönetim kurulu listeleri ile birlikte yarışırken Av. Nevzat Kaya, Av. Sertaç Buluttekin ve Av. Cengiz Baysal ise bireysel olarak yarışıyor. 

BARO SEÇİMLERİ'NDE SON DURUMU BEKİR GÜNEŞ AKTARIYOR

5 Başkan adayı dün Tigris Gazetesi'nden İlyas Akengin'in canlı yayın konuğu olmuşlardı. 5 Aday da çok iddialı olduklarını açıklamıştı. 

ADAYLAR İLE İLYAS AKENGİN'İN CANLI YAYIN PROGRAMI

Diyarbakır Barosu'na kayıtlı Bin 275 avukatın bugün oy vermesi bekleniyor. Baro Seçimleri'ni ayrıca STK temsilcileri ve Siyasi parti temsilcileri de gözlemci olarak takip ediyor. 

Seçim işlemi saat 17'de sona erecek. Seçimin sona ermesi ile birlikte oy sayım işlemine geçilecek ve Diyarbakır Barosu'nun yeni başkanı beli olacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.