VİDEO - Diyarbakır Gurme 2019 Fuarı başladı

VİDEO - Diyarbakır Gurme 2019 Fuarı başladı
Diyarbakır Gurme 2019 Fuarı, TÜYAP Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi'nde başladı.

Diyarbakır Gurme 2019 Fuarı’na eski Tarım Bakanı Mehdi Eker, DTSO Başkanı Mehmet Kaya ve  İl Tarım Müdürü Mustafa Ertan Atalar katılım sağladı.

Bu yıl ikincisi yapılan ‘Diyarbakır Gurme 2019 Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı’, 13-17 Kasım tarihleri arasında Diyarbakır Kültür ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilerini bekliyor.

gg-001.jpeg

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) desteğiyle TÜYAP Fuarcılık tarafından düzenlenen fuarın onur konuğu ise Malatya olacak. Fuarda Malatya’ya ait yöresel yemekler Sahne Mutfak’da yapılacak ve ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Fuarda Aydın, Van, Osmaniye, Mersin Sivas, Kastamonu, Trabzon, Hatay, Kayseri’nin aralarında olduğu 45 ilin mutfağı beş gün boyunca sergilenecek.

ggg.jpeg

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası tarafından kurulacak stantta beş gün boyunca Diyarbakır’ın yöresel lezzetleri sergilenecek ve ziyaretçilerin tadım yapmaları sağlanacak. Fuarda şef, gurme, akademisyen ve bloggerların da yer alacağı yemek atölyeleri, söyleşiler ve yarışmalar düzenlenecek. Gurme turizmine katkı sunması beklenen fuar on binlerce ziyaretçisini bekliyor. (Haber Merkezi)

g9.jpegg6.jpeggg-002.jpeg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.