VİDEO - Diyarbakır'da 150-200 ağır hasarlı bina yıkıldı

VİDEO - Diyarbakır'da 150-200 ağır hasarlı bina yıkıldı
Maraş'ın Elbistan ve Pazarcık ilçesinde 6 Şubat tarihinde meydana gelen iki yıkıcı depremden sonra Diyarbakır'da ağır hasar gören binaların yıkımı sürüyor. Kentte şu ana kadar 150-200 ağır hasarlı bina yıkıldı.

TİGRİS HABER - Kayapınar ilçesinde depremlerin ardından yıkım kararı verilen ağır hasarlı binaların yıkım çalışmaları devam ediyor. Polis kontrolünde yıkımı yapılan binaların çevresinde güvenlik önlemi alınırken, binalar kontrollü bir şekilde iş makineleriyle yıkılıyor. Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde ağır hasar gören 7 katlı Balka 1 Apartmanı'nın kontrollü yıkım çalışmalarına başlandı.

aw031671-04.jpgSMC Yıkım Hafriyat Genel Müdürü Hivzullah Yetüt, Diyarbakır'da 150-200 binanın yıkım çalışmalarını gerçekleştirdiklerini söyledi. Yıkım kararı alınan binalarda çalışmalara başlamadan önce polis ekipleri tarafından güvenlik önleminin alındığını dile getiren Yetüt, "Diyarbakır'da yıkımlarımız devam ediyor. Yıkımlarımız kontrollü bir şekilde ilerliyor. Diyarbakır Valiliğimiz, çevre şehircilik il müdürlüğümüz ve emniyet ile koordineli bir şekilde yıkımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Şu ana kadar bütün yıkımlarımız kontrollü bir şekilde ilerledi. Diyarbakır'da 150-200 binanın yıkımını gerçekleştirdik. Yıkımlarımız daha da devam ediyor" dedi. .(İHA)

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum