VİDEO - Diyarbakır’da bir otomobil Kasap markete daldı

VİDEO - Diyarbakır’da bir otomobil Kasap markete daldı
Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde yaşanan bir olay, bir otomobilin sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir kasap markete girdiği anları güvenlik kamerasına yansıdı.

TİGRİS HABER - Merkez Kayapınar ilçesinin Peyas Mahallesi'nde saat 10.00 sıralarında meydana gelen olayda, 21 BU 733 plakalı bir otomobil, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesiyle bir kasap markete giriş yaptı. Şans eseri, facianın eşiğinden dönülen kazada yaralanan olmazken, hem otomobilde hem de iş yerinde maddi hasar meydana geldi. Bu kritik anlar, marketin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kaza anında markette bulunan işletmeci Celal Vural, olayın şokunu hala üzerinden atamadığını dile getirdi. Vural, yaşadıklarını şu şekilde anlattı: "Sabah saat 10.00 civarında dükkanda çalışırken aniden bir gürültü duydum. Başımı kaldırdığımda arabanın içeri girdiğini gördüm. Allah'a şükürler olsun ki can kaybı yaşanmadı. Bu olayın şoku hala üzerimde, henüz atlatamadım. Kaza olmadan önce bir müşteriyle telefonla konuşuyordum. Birkaç saniye sonra araba içeri daldı. O kadar şaşkındım ki telefonu bile kapatamadım. Bacaklarım hala titriyor. Her şeye rağmen kimse yaralanmadı."

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.