VİDEO - Diyarbakır’da burs sınavı trafiği kilitledi

VİDEO - Diyarbakır’da burs sınavı trafiği kilitledi
TED Diyarbakır Koleji tarafından düzenlenen 2024 giriş ve bursluluk sınavına yoğun katılım yaşandı. Bursluluk sınavı nedeniyle kolejin bulunduğu sokakta trafik kilitlendi, araçlar güçlükle hareket edebildi.

TİGRİS HABER - 2024-2025 Öğretim yılında TED Diyarbakır Koleji’nde burslu okuyabilmek için yüzlerce öğrenci sınava başvurdu. 4,5,6,7,8, ve 9’uncu sınıfları kapsayan bursluluk sınavı için öğlen saatlerine doğru yüzlerce öğrenci aileleriyle birlikte Yeni Stadyumun arkasındaki 587. Sokakta bulunan TED Kolejine akın etti. Yüzlerce aracın aniden doluştuğu sokakta trafik adeta kilitlendi.

Saat 14.00’da başlayan bursluluk sınavı öncesi aileler çocuklarının moral ve motivasyonunu yükseltmek için okulun bahçesinde bol bol sohbet etti. Sınavın başlamasıyla birlikte çocuklar sınıflara girerken, bazı aileler çocuklarını okulun bahçesinde bekledi. Okuldan yapılan anonsta ise sınavın saat 16.00’da biteceği ve ailelerin bu saatte çocuklarını okuldan alabileceği duyuruldu. Sokaktaki araç trafiği yoğunluğu bu anonstan yarım saat sonra normal seyrine döndü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum