VİDEO - Diyarbakır’da Estetisyen Çalıştayına büyük ilgi

VİDEO - Diyarbakır’da Estetisyen Çalıştayına büyük ilgi
Ömer Bilim Kozmetik ve Apavies Kozmetik öncülüğünde Diyarbakır’da ‘Estetisyen Çalıştayı’ düzenlendi. Çalıştayda güzellik uzmanlarına eğitimler verildi. Firmalar, yeni çıkan ürünlerini Türkiye'de ilk kez Diyarbakır'da tanıttı.

TİGRİS HABER - Ömer Bilim Kozmetik ve Apavies Kozmetik öncülüğünde aralarında uluslararası firmalarında bulunduğu güzellik merkezi sektöründen firmalar, yeni çıkan ürünlerini Türkiye'de ilk kez Diyarbakır'da tanıttı. Bir otelde gerçekleşen lansman toplantısına Diyarbakır ve bölge illerinden 500'ün üzerinde firma katıldı.

diyarbakirda-estetisyen-calistayi-1.jpg

Türkiye’nin En Büyük Güzellik Workshopu’nun açılışına Diyarbakır Ticaret Borsası Meclis Başkan Yardımcısı Mustafa Gündoğdu, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis eski Başkanı Celalettin Birtane katıldı. Atölyeye katılan firmaya yetkililerine uygulamalı olarak eğitimler verildi.

Diyarbakır’da düzenlenen atölyeye ilişkin Ömer Bilim Kozmetik ve Apavies Kozmetiğin Genel Koordinatörleri Tigris Haber’e açıklamalarda bulundu.

6172df6d-e25c-4774-8e6a-543da60e43c9-kopya-kopya.jpg

Ürünlerin net sonuç vermesini istiyoruz

İki firma olarak kozmetik üzerine ortaklaşa atölye düzenlediklerini ifade eden Ömer Bilim Kozmetik Koordinatörü Ömer Bilim, “Burada yeni çıkardığımız ürünler, bu ürünlerin cilt üzerindeki etkilerini estetisyenlerimizle paylaşıyoruz, geniş çaplı bir eğitim veriyoruz. Burada ki amaç, doğru kullanımla birlikte ürünlerin daha net bir şekilde sonuç vermesidir. Her geçen gün kimya sektörü çok değişiyor. Cilt üzerinde daha az agresif tutum sergileyecek ürünleri tercih etmeye başladık. Eski cildi yıpratan ham maddelerden uzak durmaya başladık. Yeni ürün ile eski ürün arasındaki en önemli fark bu” diye konuştu.

diyarbakirda-estetisyen-calistayi-3.jpg

Eğitimler ile uzmanlarımızı geliştirmek istiyorum

Düzenledikleri atölye çalışmaları ile güzel sonuçlar etmeye çalıştıklarını belirten Apavies Kozmetik Genel Koordinatörü Sultan Bekâr, “Güzellik merkezlerinin önceliği eğitim ve kullandıkları ürünler olmalı. Sürekli sektör yenileniyor, kozmetik ürünleri ve teknoloji yenileniyor. Teknolojiyi ne kadar yakından takip edersek en üst seviyelerde oluruz. Bundan dolayı amacımız eğitimler ile uzmanlarımızı geliştirmektir” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.