VİDEO - Diyarbakır’da market hırsızları kamerada!

VİDEO - Diyarbakır’da market hırsızları kamerada!
Diyarbakır'da farklı zamanlarda gerçekleşen hırsızlık olayları ile ilgili ihbar ve şikâyetler üzerine emniyet ekipleri harekete geçti.

TİGRİS HABER - Asayiş ekiplerinin düzenlediği operasyonlarda, 9 kişi yakalandı. Bu arada, bir markette gerçekleşen hırsızlık olayı da kameralara yansıdı, suçlular suçüstü edildi.

Diyarbakır emniyet müdürlüğü Asayiş ekipleri, vatandaşların evlerde gerçekleşen hırsızlık olayları ile ilgili şikâyeti üzerine harekete geçti. Hırsızlık Büro Amirliğinin oluşturduğu ekipler, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) ve güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Kimlikleri belirlenen şüpheliler takibe alındı. 3 kişi hırsızlık yaparken suçüstü yakalanırken, 9 kişide yapılan tespitler üzerine yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan aramalarda 3 ruhsatsız tabanca da ele geçirildi.

‘Girdap’ adı verilen hırsızlık şebekelerine yönelik operasyonlarda, bir markette, alışveriş yapan bir kadının çantasından cüzdanı ve cep telefonunun çalınması anı da kameralara yansıdı. Yakalanan şüphelilerden birinin 17 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlendi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor. (Haber Merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.