VİDEO - Diyarbakır'da protokol bayramlaştı

VİDEO - Diyarbakır'da protokol bayramlaştı
Diyarbakır'da Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama programı düzenlendi.

TİGRİS HABER - Diyarbakır Valiliği ev sahipliğinde Karayolları Sosyal Tesislerinde düzenlenen bayramlaşma programına, AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Galip Ensarioğlu ve Mehmet Sait Yaz, CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, AK Parti İl Başkanı Raşit Ocak, Vali yardımcıları, ilçe Kaymakamları, askeri Erkan, Diyarbakır Emniyet müdürü Fatih Kaya, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, STK temsilcileri, OSB başkanı Mustafa Fidan, Borsa başkan Vekili Şeymus Ayhan katıldı.

whatsapp-image-2024-04-10-at-15-28-06-2.jpegDiyarbakır Valisi Ali İhsan Su, programda yaptığı konuşmada, bayramların, yardımlaşmanın ve dayanışmanın en yüksek zirveye ulaştığı güzel günler olduğunu söyledi.

Bayramların güzelliklerinin hep birlikte paylaşılması gerektiğini aktaran Su, güzellikler ve iyiliklerin paylaşıldıkça çoğaldığını, sıkıntıların ise paylaşıldıkça azaldığını belirtti.

whatsapp-image-2024-04-10-at-15-28-06-1.jpeg

Bayramlarda ziyaretlerin önemine dikkat çeken Vali Su, "Bu bayramda şehit ve gazi ailelerini ziyaret ederek onlarla bayram sevincini ortak kılmalıyız. Yetimlerimizi, öksüzlerimizi yalnız bırakmamalıyız. Mahallemizde varsa yetim ve öksüz, kimsesiz kardeşlerimizi onları da muhakkak ziyaret ederek bayram sevincimize ortak etmeliyiz. Neticede bayramı bayram yapan bu birliktelik, bu beraberlik, bu paylaşma, bu yardımlaşma, bu dayanışmadır." diye konuştu.

Vali Su, daha sonra programa katılanlarla tek tek bayramlaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum