VİDEO - Diyarbakırda SMMMO Turnuvası başladı

VİDEO - Diyarbakırda  SMMMO Turnuvası başladı
Diyarbakır Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası ( SMMMO ) tarafından her yıl geleneksel hale getirilen bölgeler arası futbol turnuvası Alaca hali saha kompleksinde start aldı

Özel- Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Diyarbakır'dan iki takımın katıldığı ve 7 ilden toplamda 8 takımdan oluşan,
“Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgeleri futbol turnuvası başladı.

Turnuva öncesi Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı tarafından Diyarbakır SMMMO Başkanı Şiyar Bozhan'a ve 7 ilin Oda Başkanlarına arkasında 21 numara ve isimlerinin yazılı olduğu Amedspor Şampiyonluk forması hediye etti.

whatsapp-image-2024-06-01-at-15-15-21.jpeg

Elaldı "Amedspor'un Şampiyonluğunda Tüm kesimlerin destekleri oldu".

Turnuva öncesi takımlara başarılar dileyen Amedspor Başkanı Aziz Elaldı şunları söyledi.

Amedspor'un şampiyonluk yolunda tüm Taraftarlarımız ve odalarımız, STK'larımızın bize çok ciddi destekleri oldu. Başkanlarımızın bize çok katkıları oluyor. Bu bir birlikteliktir. Bu beraber olma ruhunun başarısıdır. Bu sadece bir yönetimin veya bir başkanın veya taraftarları değil, bu tamamen ekip işi ile birlikteliktir. Bu birlikteliği bütün Türkiye'ye hep birlikte gösterdik. Ve bütün Türkiye ve Bütün dünya Amedspor'u konuşuyor. Çünkü biz Türkiye'nin normalleşmesi sürecinde katkımızın ne kadar sunabileceğimizi gösterdik. Bundan sonraki normalleşme sürecinde de Amedspor bu görevini en iyi ve en güzel bir şekilde yapacaktır. Herkese tekrardan, Teşekkür ediyorum. Diye konuştu.

whatsapp-image-2024-06-01-at-15-15-21-1.jpeg

Bozhan "Amedspor'un Şampiyonluğu vesilesiyle bir araya geldik"
Turnuvayı organize eden, Diyarbakır SMMMO Başkanı Şiyar Bozhan ise, “Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgeleri SMMMO futbol turnuvası için burada bir araya geldik. Amedspor’umuzun Şampiyonluğunun yarattığı atmosferde Bölge illerimiz bu havayı kutlamak için bu havayı teneffüs etmek için burayı tercih ettiler. Bunun içinde ayrı bir sevinç içindeyiz. Ayni zamanda da mesleğimizin 35. yıl dönümüne denk gelmesiyle bu etkinliğimizi birleştirmek istedik.Katılımcı tüm odalarımıza ve şampiyonluğu bu kentimize ve halkımıza yaşatan, Aziz Elaldı Başkanımıza Teşekkür ederim” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.