VİDEO-Diyarbakır’ın Medland Eğlence Merkezi açıldı

VİDEO-Diyarbakır’ın Medland Eğlence Merkezi açıldı
Diyarbakır’da 2012 yılında açılan, daha sonra son teknolojik imkânlarla modernize edildikten sonra yeniden hizmete giren Medland Eğlence Merkezi bayram öncesi açıldı.

Haber: Sait BAYRAM - Kamera: Mevlüt BAĞIRMAZ

TİGRİS HABER - Diyarbakır’da 2012 yılında açılan, daha sonra son teknolojik imkânlarla modernize edildikten sonra yeniden hizmete giren Medland Eğlence Merkezi bayram öncesi açıldı. 32 bin metrekarelik alan üzerinde kurulu bulunan eğlence merkezi, bayram tatilinde 300 bin ziyaretçi ağırlamayı hedefliyor.

lunapark-sait-bayram-haberi-1.jpg Merkez Kayapınar ilçesinde yer alan ve 7’den 77’ye kent insanının gittiği, güzel anlar geçirdiği Medland Eğlence Merkezi, Ramazan bayramı hazırlıklarını sürdürüyor. Tesislerde yer alan ve en son teknoloji ile donanmış eğlence aletleri, çocukların yanı sıra yetişkinleri de bekliyor.

Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesi Yeni Stadyum Yolu üzerinde bulunan bölgenin bu alandaki en büyük eğlence merkezi Lunapark’ta bu günlerde büyük bir hareketlilik var. Kış mevsimi nedeniyle bir süre kapılarını ziyaretçilere kapatan merkez, bu sürede geniş kapsamlı bir bakım, yenileme çalışmaları yapılarak modernize edildi.

lunapark-sait-bayram-haberi-mp4-snapshot-00-09-418.jpg

LUNAPARK’TA DOYASIYA EĞLENCE

Son teknolojik ürünlerle donatılarak çehresi, iç ve dış görünümü kamaştıran hale getirilen merkez hummalı bir çalışmayla aileler ve çocukların tam kapasiteli hizmet alabileceği hale getirildi. Çocukların tutkusu olan Lunapark’ta doyasıya eğlence için aranan tüm imkânlar var.

lunapark-sait-bayram-haberi-2.jpg

Diyarbakır’ın tek ve en önemli eğlence merkezi konumunda olan Kayapınar’da hizmet veren Medland Eğlence Merkezi’nin işletmecisi Can Okçu, “Her yıl yenilediğimiz, özenle bakımını yaptığımız, son teknolojiyle donattığımız çarpışan otolar, atlıkarınca, dönme dolap ve diğer aletlerimiz Diyarbakırlıların hizmetine hazır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum