VİDEO - Diyarbakırlı Muhammed Eren: Anne ayaklarım kesilmesin

VİDEO - Diyarbakırlı Muhammed Eren: Anne ayaklarım kesilmesin
Diyarbakır’da 6 yaşında ki Muhammed Eren Kavan’ın sakat olan sağ ayağının ameliyat edilmesi için 45 bin TL’ye ihtiyaç var.

TİGRİS HABER - Diyarbakır’da 6 yaşında ki Muhammed Eren Kavan’ın sakat olan sağ ayağının ameliyat edilmesi için 45 bin TL’ye ihtiyaç var. Çaresiz aile başta Vali, Belediye Başkanı olmak üzere tüm hayırsever vatandaşlardan çocuklarının diğer çocuklar gibi yürümesi ve okula gitmesi için yardım bekliyor.

Tigris Haber - Özel

Diyarbakırlı Muhammed Eren Kavan, henüz 6 yaşında ve her şeyden habersiz. Doğuştan sağ ayağı tek kemikli dünyaya gelen Muhammed Eren, kendi yaşıtları gibi yürüyemiyor, okula gidemiyor ve oyun oynayamıyor. Anne ve babası hem zayıf hem de kısa olan Muhammed’in ayağını Diyarbakır’da bütün hastanelere gösterdi. Kentte bulunan hastanelerden bir sonuç alamayan aile, Muhammed’i Mersin Devlet Hastanesine götürdü. Burada yapılan muayene ve tedavi sonucunda doktorlar Muhammed’in ayağının iyileşmesi için 3 ameliyata girmesi gerektiğini söyledi. 15 bin TL olan ve toplamda 3 ameliyata girmesi gereken Muhammed’in ayağının iyileşmesi için gerekli olan 45 bin TL’nin bulunması için aile, çalmadık kapı bırakmadı.

‘HER BİR AMELİYATA 15 BİN TL’

4 çocuk babası Şakir Kavan (43), çocuğunun ayağının özürlü olduğunu bu nedenle yardım beklediklerini söyledi.  Doğuştan engelli olduğunu dile getiren baba Kavan, “Burada ki hastaneler yapamıyor. Sadece Mersin’de bir hastane yapıyor. Oda biraz masraflıdır. Diyarbakır’da hiçbir şey yapamadılar. Oradaki hastane bize yapacaklarını söyledi. Üç tane ameliyat geçirecek dediler. Her bir ameliyata 15 bin TL gerekli. Bizimde durumumuz yok, şu an çalışmıyorum” dedi.

muhammed.jpg

‘ALLAH RIZASI İÇİN BİZE YARDIM EDİN’

14 yıllık evli olan Yasemin Kavan, “Anne Muhammed’in durumuna çok üzülüyorum. Bazen eşim çocuklarıma bakınca ağlıyor. Bazen diyor anne benim ayaklarım kesilecek. Oda ağlıyor, bende ağlıyorum. Çocuğumun durumuna çok üzülüyorum. Maddi durumumuz yoktur. Belediye başkanı ve validen yardım istiyorum. Allah rızası için bize yardım edin “dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum