VİDEO - Diyarbakırlı Muhammed’in tek çaresi ‘Haluk Levent’!

VİDEO - Diyarbakırlı Muhammed’in tek çaresi ‘Haluk Levent’!
Diyarbakır’da doğuştan sağ ayağı engelli doğan 6 yaşında ki Muhammed Kavan’ın ayağı Gazi Yaşargil Devlet Hastanesi tarafından muayene edildi. Yapılan muayene sonucu Muhammed’in ayağının düzelemeyeceği aileye iletilirken baba Şakir Kayan, Tarsus’ta Ortopedi Uzmanı olan Ömer Sayan’ın kendilerine Muhammed’İn ayağını iyileştireceğini ve tek umutlarının Haluk Levent olduğunu dile getirdi.

Tigris Haber - Özel

TİGRİS HABER - Geçtiğimiz günlerde sür manşetten verdiğimiz ‘Anne Ayağım Kesilmesin’ haberine ilişkin Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü harekete geçti. Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Yenal Karakoç, aileyi hastaneye çağırarak Muhammed’in ayağını Ortopedi Uzmanına gösterdi. Burada yapılan muayene sonucunda doktorlar aileye ayağının ya kesileceğini ya da ömür boyu bu şekilde kalacağını söylediler.

muhammed-001.jpg

ACILI BABADAN HALUK LEVENT’E ÇAĞRI

Muhammed’in ayağının iyileşmesi için devreye giren Haluk Levent’e bağlı olan Ahbap Platformu aile ile görüşecek bir takım evraklar istedi. Evrakları hazırlayan aile dilekçe ile birlikte Derneğe gönderdi. Hastane önünde gazetemize açıklamalarda bulunan baba Şakir Kavan, “Sağlık İl Müdürlüğü’nden aradılar. Muhuhammed’i Ortopedi uzmanı muayene etti. Ayağının ameliyat olamayacağını söyledi. Bizim de tek umudumuz Haluk Levent’tir. Ne olur bize yardım etsinler “dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.