VİDEO - Dönüm noktası: 1000 yıllık fosiller Meksika Parlamentosu'nda sergilendi

VİDEO - Dönüm noktası: 1000 yıllık fosiller Meksika Parlamentosu'nda sergilendi
'İnsan olmayan' canlılara ait olduğu öne sürülen bin yıllık fosiller Meksika parlamentosunda sergilendi. Araştırmacılar yeminli beyanlarında söz konusu kalıntıların başka bir türe ait olduğunu öne sürdü.

TİGRİS HABER - Yıllardır 'uzaylı fenomenleriyle' ilgili araştırmalara liderlik eden Jaime Maussan, Meksika parlamentosunda 'insan olmadığı' öne sürülen iki cansız bedeninin kalıntılarını sergiledi ve cesetlerin dünya dışı canlılara ait 1000 yıllık fosilleşmiş kalıntılar olduğunu iddia etti.

uzayli2.jpgMeksika'da çekilen bir videonun sosyal medyada yayılmasından sonra, dünya gündemine bomba gibi düşen iddia kafalarda birçok soru işaretine sebep oldu.

uzayli-3.jpgİddiaya göre videoda görülen varlıklar, uzaylıların fosilleri. Bu varlıkların bin yıl kadar önce öldükleri ve yapılan DNA testlerine göre dünya ile bir alakası olmadıkları, uzaydan gelmiş ve burada ölmüş oldukları söyleniyor.

“Dönüm noktası”

Meksika parlamentosundaki anlar Batı medyasında 'dönüm noktası niteliğinde bir olay' olarak yorumlandı ve dünya gündemine ilk sıralardan giriş yaptı.

engn.jpgAraştırmacılar, Peru'nun Cusco kentindeki bir madenden çıkarılan cesetlerin genetik yapısının insanlarınkinden yüzde 30 farklı olduğunu belirterek kalıntıların başka bir türe ait olduğunu öne sürüyor.

(Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.