VİDEO - En Renkli Başkan Adayı!

VİDEO - En Renkli Başkan Adayı!
Dicle İlçesi’nde doğup büyüyen ve aynı ilçede 18 yıldır öğretmenlik yapan Murat Arukan, Bağımsız Belediye Başkan adayı oldu. Türkiye’de 81 il, Dünya’da da 50’nin üzerinde ülke gezen Arukan, aynı zamanda Rusça, İngilizce, Kürtçe, Zazaca ve Türkçe biliyor.
Haber: Sait BAYRAM

Kamera: Mevlüt BAĞIRMAZ

TİGRİS HABER - Dağcı, Doğa fotoğrafçısı, Bisiklet, Kano, Kayakçı, Mağaracı, Yüzücü, Gezgin, Çiftçi, Fırın ustası, Aşçı, Moto sporcu, Kick Boks, Fitness ve Dans Eğitmenliği yapan Arukan, renkli bir kişilik olarak tanınıyor.

Arukan, çocukluğu döneminde var olan sinema, hamam ve kütüphane gibi sosyal etkinlik alanların artık olmadığı, ilçenin geriye gittiğinin göstergesi olduğunu savundu.

“Kötü gidişata dur demek için aday oldum”

Doğup, büyüdüğü Dicle ilçesinin kötü gidişatına dur demek için aday olduğuna işaret eden Arukan, “Siyasi partilerin adil olarak bir aday seçebileceğine ve gerçekten bu ilçeye hizmet edebilecek bir kişiyi aday göstermeyeceğini düşündüğüm için bağımsız aday oldum” diye konuştu.

“Hemşerilerimden olumlu tepki aldım”

Bağımsız Aday Murat Arukan, adaylığında Dicleli hemşerilerinden olumlu tepki aldığını belirterek, “Halkın tepkisi çok iyi. Olumlu tepkiler ve tebrikler alıyorum. Halk gerçekten iki seçenek arasında kalmaktan bıkmış durumda. A ve B partisi arasında kalmaktan şikâyetçiler. Dicle ilçemiz mevcut teknolojik gelişmelerin içerisinde hak ettiği yerde değil. Onun için halk tepkili. Herhangi bir siyasi partiye mensup olmamam benim için avantaj. İlçeye adalet getirmek ve ileriye götürecek adımlar atmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Ns

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum