VİDEO - Ertem Şener, Amedspor’un başarısını canlı yayında ayakta alkışladı

Beyaz Tv'de yayınlanan Beyaz Futbol Programının sunucusu Ertem Şener, Amedspor'un Türkiye 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta şampiyon olarak 1'nci Lige çıkmasını, canlı yayında ayakta alkışlayarak, "Amedspor'u yürekten kutluyoruz ve tebrik ediyoruz.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Beyaz Tv'de yayınlanan Beyaz Futbol Programının sunucusu Ertem Şener, Amedspor'un Türkiye 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta şampiyon olarak 1'nci Lige çıkmasını, canlı yayında ayakta alkışlayarak, "Amedspor'u yürekten kutluyoruz ve tebrik ediyoruz. Bu mikrofonu taktığım sürece hani programda olursam olayım, Amedspor'un hakları her zaman savunulacaktır. Avrupa ligi, şampiyonlar ligi size çok yakışır" dedi.

Ertem Şener, Beyaz TV'de yayınlanan ve sunuculuğunu yaptığı Beyaz Futbol programında, Trendyol 1'nci Lige çıkması büyük ihtimalle kesinleşen Amedspor'un, karşılaştığı tüm olumsuzluklara rağmen elde ettiği başarıyı, canlı yayındaki programda ayağa kalkarak alkışladı. Programda Amedspor'u yürekten kutladığını aktaran Şener, "Amedspor’u yürekten kutluyoruz ve tebrik ediyoruz. Bakın tekrardan söylüyorum; bu ülkenin bayrağının çatısının altında, bayrağımızın catısı altında, Göztepespor da bizim takımımız, Karşıyaka da, Fenerbahçe de, Galatasay da, Beşiktaş da ve Amedspor da bizim takımlarımız. Buradan bütün Amedsporlu kardeşlerimize söz veriyorum! Ben bu mikrofonu taktığım sürece, hangi programda olursam olayım, benim bulunduğum programda Amedspor’un hakları her zaman savunulacaktır. Ve kimseye laf söyletmem. Ve tüm meslektaşlarımızdan da rica ediyorum; hiç bir zaman ayrımcılık olmayacak ve olmaması gerekir. Bana 2024 yılında bu çok saçma geliyor. Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkezi , Alevisi, sunisi biz hepimiz kardeşiz. Biz Türkiye Cumhuriyetiyiz. Diyarbakır da bizim, Bursa da bizim, Bursaspor da bizim, Amedspor da bizim, artık bu ayrımcılığa son. Ben Amedpor’u ayakta alkışlıyorum, Yönetimi, Mesut Bakkal hocamızı Futbolcuları ayakta alkışlıyorum. Diyarbakır'a selam olsun. İnşallah sonunda süper lige gelirsiniz. Süper ligde mücadele ederek şampiyonluk yolunda koşarsınız, konferans ligi, Avrupa ligi, şampiyonlar ligi, size çok yakışır. Bir gün sizlere söz veriyorum, Amedspor maçını da anlatacağım. Amedspor bu ülkenin takımıdır. Lütfen ama lütfen ayrımcılık yapmayalım, biz ayrı değiliz, birlikteyiz, biz birlikte güzeliz" dedi.

Ertem Şener'in Amedspor'u övdüğü programa ilişkin videonun sosyal medyada paylaşmasının ardından, kısa süre içerisinde binlerce kişi tarafından paylaşılarak, yorum yapıldığı görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum