VİDEO - Eşi terk etti, çocuklarına bakabilmek için simit satmaya başladı

VİDEO - Eşi terk etti, çocuklarına bakabilmek için simit satmaya başladı
Diyarbakır'da, eşi tarafından terk edilen 38 yaşındaki Necla Çelik, 4 çocuğu ile ortada kaldı. Hiçbir birikimi olmayan Çelik, tezgahta simit satarak hayata tutunmaya çalışıyor.

Tigris Haber- Diyarbakırlı 38 yaşındaki Necla Çelik, 23 yaşında dünya evine girdi. Bu süre zarfında 4 çocuğu olan Çelik’in eşi, beş ay önce evi terk etti. Bir anda 4 çocuğu ile birlikte tek başına kalan Çelik, çalışmaya karar verdi. Daha önce tecrübesi olmadığı için iş kapıları yüzüne kapanan Çelik, pes etmeyerek eşinden kalan tezgahın başına geçti. Küçük tezgahta simit satmaya başlayan Çelik, evinin geçimini buradan kazandığı gelirle yapmaya başladı. Çocuklarının okul masraflarını yetiştirmeye çalışan Çelik, yetkililerden yardım bekliyor.

aw673128_01.jpg

Eşi kaçtı, o satmaya başladı

Yaşadıkları ile ilgili İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine konuşan Çelik, daha önce eşinin tezgaha baktığını, terk etmesi sonrası tezgaha kendisinin geçtiğini söyledi. Çelik, “Yaklaşık 5 aydır simit satıyorum. Beş aydır tek başıma ayakta durmaya çalışıyorum. Eşim borçlardan dolayı kaçtı. Evde gerçekten ekmek yoktu, oğluma bir süt alamıyordum. Tezgah onundu, geldim dedim ben yapacağım. O karda kışta geldim, çok şükür ki geldim çocuklarıma bakabiliyorum ama yetkililerden yardım istiyorum. Tek başıma yapamıyorum ben, 4 tane evladım var 3 tanesi okuyor mecbur kalınca yapıyoruz işte. Yetiştiremiyorum, okulları var, evim kira ayda 400 lira kira veriyorum. Onların gideridir, okullarıdır yetiştiremiyorum yetkililerden destek bekliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum