VİDEO - Evi yanan 4 çocuk annesi ortada kaldı!

VİDEO - Evi yanan 4 çocuk annesi ortada kaldı!
Evi yanan genç kadın 4 çocukla komşularına sığındı

Tigris Haber - Beş gün önce gece yarısı evi yanan dört çocuk annesi Berfin Yılmaz,  temizlik işlerinde çalışarak evini geçindirmeye çalışıyordu. Eşi cezaevinde olan ve kimsesi olmayan genç kadın yetkililerden ve hayırseverlerden kendisine bir yardım elinin uzanmasını bekliyor.

jgyuy.jpeg

Diyarbakır Merkez 500 evler semtinde bulunan Berfin Yılmaz’a ait ev 5 gün önce çıkan yangın ile birlikt kullanılamaz hala geldi. Evi yanan genç kadın Berfin Yılmaz, “Evim yandı ve dört çocukla ortada kaldım” diyerek yetkililerden yardım çağrısında bulundu.

‘Gece yarısı uyandığımda her taraf duman içindeydi’

Geçtiğimiz Perşembe günü elektrik sobasından kaynaklı çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen 4 çocuk annesi Berfin Yılmaz, o güne dair şunları söyledi: “Yangın Perşembe gece yarısı çıktı. Elektrikli soba açıktı, muhtemelen elektrik kontağından çıkan bir yangın. Gece yarısı uyandığımda her taraf duman içindeydi. Panik içinde çocukları dışarı çıkardım. Komşular itfaiyeye haber vermiş, iki itfaiye geldi ve yangını söndürdü.”

‘Dört çocukla sokakta kaldım, komşulara sığındım’

Eşi cezaevinde olan ve evi yandıktan sonra dört çocuğuyla birlikte komşularına sığınan Yılmaz, yetkililerden ve hayırseverlerden yardım talebinde bulundu. Yılmaz, “Çocuklarımla birlikte o günden beri komşuda kalıyoruz. Evi temizlemeye çalışıyorum ama oturulacak gibi değil. Dört çocukla sokakta kaldım, komşulara sığındım. Eşim beş yıldır cezaevindedir ve daha 7 yıl daha içerde kalacak. Yetkililerden yardım bekliyorum. Tutunacak bir dalım yok. En büyüğü 8, en küçüğü 3 yaşında dört çocukla ne yapacağımı bilmiyorum. Ev işlerine temizliğe gidiyorum, başka da bir gelirim yok. Kim ban yardım elini uzatırsa Allah onlardan razı olsun” diye konuştu.

Ali Abbas Yılmaz/ Özel

Evi yanan 4 çocuk annesi ortada kaldı!

Evi yanan 4 çocuk annesi ortada kaldı!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.