VİDEO - Hat boyu masterler şampiyon

VİDEO - Hat boyu masterler şampiyon
Diyarbakır Masterler Federasyonunun Organizasyonunda ECO TOUR'un katkılarıyla düzenlenen Diyarbakır Masterler Federasyonu ‘Masterler Süper Lig’ Edip Can 2023 Sonbahar Sezonu tamamlandı, sezonun Şampiyonu ‘Hatboyu Masterler’ oldu.

Haber/ Mümin Ağcakaya

ŞAMPİYONLUK PENALTILARLA GELDİ

TİGRİS HABER - Akşam lig şampiyonluğu için, Hatboyu Masterler ve Disa Kapak Masterler takımları Beyaz Tebeşir Spor Tesislerinde oynadıkları futbol karşılaşmasında 0-0 berabere kaldı. Çok sayıda futbolsever ve spor adamının da takip ettiği Final maçının sonucunu penaltı atışları belirledi ve ‘Hatboyu Masterler’ lig’in şampiyonu oldu.

Diyarbakır Masterler Federasyonu Masterler Süper Lig Edip Can 2023 Sonbahar Sezonu Final Maçı sonrası Kupa ve Plaket Töreni düzenlendi. Törende şampiyon olan ve derece elde eden takımlara kupaları, Ligin en iyiler kategorisine giren sporculara ve teknik direktör'e ise ödülleri Organizasyon Komitesi ECO TOUR yetkilileri ve spor adamları tarafından verildi.

Törende ayrıca; Masterler Süper Ligine desteklerini sunan birçok kişiye de plaketler verildi.

Kupa töreninde konuşan Turnuva Organizatörü Şirin Ecevit Talva; " Bugün bizleri yalnız bırakmayan, davetimize icabet eden iş insanları, Spor Adamları, Spor Taban Birlikleri ve tüm sporseverlere öncelikle teşekkür ederim. Merhum Edip Can anısına bu turnuvamızı organize ettik. DMF Süper Lig Edip Can Sonbahar Sezonuna katılım gösteren 25 takımımızı da tek tek tebrik ederim” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.