VİDEO - HÜDA PAR adayından teşekkür ziyareti

VİDEO - HÜDA PAR adayından teşekkür ziyareti
31 Mart yerel seçimlerinde Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde HÜDA PAR’dan Belediye Başkan Adayı olan Vedat Turgut, teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdi.

TİGRİS HABER - HÜDA PAR’ın diğer bölgelerdeki belediye başkan adayları gibi Çınar Belediye Başkan Adayı Vedat Turgut’ta seçim sonrası yaptığı köy ziyaretleriyle vatandaşlarla bir araya geldi.

HÜDA PAR Çınar Belediye Başkan Adayı Vedat Turgut, HÜDA PAR Çınar İlçe Başkanı Abdurrahman Tekdal ve beraberlerindeki partililer, Çınar ilçesinin Karacadağ bölgesindeki; Alabaş (İxlîya), Sırımkeser (Xurxurk), Yeşilbağ (Hams), Sevindik (Xecita), Çömçeli (Husikan) mahallerlerini ziyaret ettiler.

hudapar-tesekkur-ziyareti-1.jpeg

Gerçekleştirilen ziyaretlerde vatandaşlara destek ve ilgilerinden dolayı teşekkür eden Turgut, önümüzdeki seçimler için şimdiden çalışmalara başladıklarını belirtti.

hudapar-tesekkur-ziyareti-2.jpeg

Sadece seçim zamanlarında halkı ziyaret etmediklerini ifade eden Turgut, bu kapsamda ziyaretlerinin devam edeceği mesajını da verdi. Konuşmasının devamında Gazze meselesine de değinen Turgut, Gazellilerin yaşadığı zulüm ve vahşeti dile getirerek tüm bunların karşısında İslam dünyasının sessizliğini eleştirdi. Turgut, konuşmasının sonunda tekrar destek veren vermeyen herkese teşekkür etti ve ziyaretlerinin devam edeceğini belirtti. (Haber merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.