VİDEO - HÜDA PAR’dan afetzede ziyareti
TİGRİS HABER - HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç ve beraberindeki heyet, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerde evleri zarar gören vatandaşların yerleştiği Bağlar ilçesindeki KYK yurdunu ve Yenişehir ilçesinde kurulan çadır kenti ziyaret etti.
Bağlar ilçesinde bulunan KYK yurduna giderek buraya yerleştirilen depremzedelerin durumlarını soran Dinç, geçmiş olsun temennilerinde bulundu, yetkililerden bilgi aldı. HÜDA PAR İl Başkanı Faruk Dinç ve beraberindeki heyet, daha sonra Yenişehir ilçesinde kurulan çadır kenti ziyaret ederek burada incelemelerde bulundu.
Çadırkent yetkilileriyle birlikte depremzedeler için hazırlanan alanı gezerek incelemelerde bulunan Dinç ve beraberindeki heyet, HÜDA PAR olarak üzerlerine düşen ne varsa yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini belirtti. Dinç’e İl Başkan Yardımcıları, Bağlar İlçe Başkanı Orhan Zeren, Yenişehir İlçe Başkanı Muzaffer Beber, İl ve İlçe teşkilatından oluşan bir heyet eşlik etti.(Haber merkezi)




Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.