VİDEO - HÜDA PAR’lı Dinç’ten Hani’de esnaf ziyareti

HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç, beraberindeki heyet ile birlikte Hani ilçesinde esnaf ziyaret i yaparak vatandaşlardan destek istedi.

TİGRİS HABER - HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç, Hani İlçe Başkan Adayı İhsan Yaşar ve beraberlerindeki heyet, Hani esnafını ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.
İlçeye bağlı mahalleleri gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Dinç, esnaf ve vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinledi. İlçeye ve mahallelere yönelik projelerini anlatan Dinç, 31 Marta yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimlerinde vatandaşlardan destek talep etti.

hudapar-hansi-ilcesi.jpegZiyaret ettiği iş yerlerinde esnaf ile sohbet eden Dinç, halkımıza daha iyi bir hizmet için, esnafın ve halkın desteklerine ihtiyaç duyduklarını ifade ederek HÜDA PAR’ın “Belediyecilik ve Hizmet” anlayışının yönetime geçmesi gerektiğini söyledi.

hudspsr-hsni-ilcesi.jpegPartililerle birlikte esnaf ziyareti sonrası Hani İlçesine bağlı mahalleleri ziyaret eden Dinç, hem kent merkezinde hem de kırsal mahallelerde altyapı çalışmalarını hızlı bir şekilde yapacaklarını ifade etti.
HÜDA PAR Hani İlçe Belediye Başkan Adayı İhsan Yaşar ise, İlçenin sorun ve sıkıntılara hâkim olduğunu ifade ederek, ilçeye yönelik başta istihdam olmak üzere birçok projelerinin olduğunu söyledi. (Haber merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.