VİDEO - Kılıçdaroğlu-Burhan dede muhabbeti

VİDEO - Kılıçdaroğlu-Burhan dede muhabbeti
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 89 yaşındaki emekli öğretmenle hasta yatağında konuşuyor, sağlık diliyor.

TİGRİS HABER -  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 89 yaşındaki emekli öğretmenle hasta yatağında konuşuyor, sağlık diliyor.  Burhan Erbatur isimli emekli öğretmen kızı aracılığıyla görüntülü görüşmede Kılıçdaroğluna, ‘Diyarbakır sizi seviyor, devam edin, mücadele edin, bırakmayın’ diye sesleniyor.

Dicle Üniversitesi hastanesinde tedavi gören çok eski bir CHP’li olduğu öğrenilen emekli öğretmen Burhan Erbatur’u Diyarbakır gezisi sırasında ziyaret edemeyen Kılıçdaroğlu, Burhan dedeyi görüntülü aradı, sağlığını sordu. Görüşme sırasında oldukça heyecanlandığı görülen Burhan Erbatur’un anlaşılmayan bazı sözlerini kızı tekrarladı. Bu heyecanlı görüşmenin görüntülerinde Burhan Dedenin heyecanı görülmeye değer.

Erbatur ailesi fertleri, babalarının çok eski CHP’li olduğunu, Kemal beyi çok sevdiğini, Kılıçdaroğlu’nun Diyarbakır’da program yoğunluğu nedeniyle hastaneye gelemediğini, ancak görüntülü aradığını ifade ettiler ve uzun zamandır hastanede olan babalarının bu aramadan dolayı mutlu olduğunu belirttiler. Aile fertleri, aradığı için Kemal Kılıçdaroğluna teşekkür etti. (Haber Merkezi)

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.