VİDEO - 'Kimse Diyarbakırlıları mertlikle sınamasın'

VİDEO - 'Kimse Diyarbakırlıları mertlikle sınamasın'
 Diyarbakır’da yapılan bir sosyal medya deneyine konu olan 13 yaşındaki Mert Emsen, küçük yaşına rağmen hayata bakış açısı ve kişiliği ile herkese örnek olacak bir duruş sergiliyor. Simit ve su satarak seyyar satıcılık yapan Mert’in tek hayali maddi durumu düşük kişilere yardım etmek

Tigris Haber - Özel

TİGRİS HABER - Diyarbakır’da sosyal deney yapan Youtuberlara insanlık dersi veren 13 yaşındaki Mert Emsen Tigris Haber’e konuştu.

Ailesine katkıda bulunmak için çalıştığını belirten Mert Emsen, “Geçtiğimiz gün karşıdan bir abi geldi. İstanbul’dan geldiğini ve bütün parasının sabah kahvaltısına gittiğini söyledi. Hiç parasının kalmadığını aç ve susadığını ifade etti. Benden su ve simit istedi. Hiç mi paran yok mu? Diye sordum, oda yok dedi. Bende bir kürsü çektim dedim abi otur. Ona bir simit ve su verdim. Dedi siz kaç kardeşsiniz. Dedim biz beş kardeşiz. Simit’i yedi. Dedim abi senin boyun uzun sen bunla tok olmasın. Gittim ona döner ve ayranda aldım geldim. Dedim sen Diyarbakır’da nerede kalkacaksın, dedi kalacak yerim yok. Bana dedi sizde kalabilirmiyim. Dedim abi gel bizde kal. Dedi teşekkür ederim. Ayran ve döneri bana verdi. Sonra dedi biz sosyal deney yapıyoruz. Seni kamera çektik. Herkes fakirlere yardım yapsa iyidir. İyilik yapan iyilik bulur “diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.