VİDEO - Müdüre özel lojman!

VİDEO - Müdüre özel lojman!
Diyarbakır Karayolları 9. Bölge Müdürü Ökkeş Ceylan’ın kendisine özel lojman yaptırdığı ortaya çıktı. Lojman yapımı için yüzlerce ağaç kesilecek.

Norşin Öncel - Özel

GRİS HABER - Ülke genelinde kurumlar tasarrufa giderken, Diyarbakır Karayolları 9. Bölge Müdürü Ökkeş Ceylan kendisine lojman yapmak için yüzlerce ağaç kesecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "2019-2021 Dönemi Yatırım Programı Hazırlıkları" ile ilgili genelgesi geçtiğimiz yıl Resmi Gazete'de yayımlandı. 2019-2021 Yatırım Programı Hazırlanmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı genelgesinde, 2019 yılı için 5.60 TL dolar kuru öngörüldü. 2019 yılında zorunlu haller dışında kamuya taşıt alımı yapılmayacak. Tasarruf tedbirleri kapsamında zorunlu haller dışında 2019 Yılı Yatırım Programı'na yeni proje alınmayacak. Ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tasarruf açıklamalarına rağmen Diyarbakır’da bir israf çalışması daha başlatıldı.

İsraf çalışması kenti nefessiz bırakacak

Kente tartışmalı ihalelerle gündeme gelen Karayolları 9. Bölge Müdürü Ökkeş Ceylan, ekonomik olarak zor günlerden geçilen dönemde kendisine özel lojman, eski idare binasını yenilemek ve personel lojmanlarının yapımı için ihale yaptırdı. İhale kapsamında idare binası ve lojmanlarının yıkımı yapılacak, alanda bulunan yüzlerce ağaç kesilecek. Kentin akciğeri konumundaki yerleşkede yapılacak israf çalışması ve ağaç kıyımı kenti nefessiz bırakacak.

Devlet kurumları küçülmeye gidiyor…

Devlet kurumlarının küçülmeye gittiği bir süreçte Karayolları Bölge Müdürü Ökkeş Ceylan’ın böylesi bir uygulamayı hayata geçirmesi tepkiye neden oldu. Vatandaşlar, kentin farklı noktalarında daha iyi yer olmasına rağmen kentin oksijen deposu olan bölgede lojman yapılmamasını istiyor.

Erdoğan’ın devreye girmesiyle proje değiştirilmişti

Diyarbakır’daki tarihi Atatürk Stadyumunun yıkılarak yerine AVM yapılmasına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dur demişti. Erdoğan’ın araya girmesiyle AVM projesi iptal edilmiş, stadyum yerine Millet Bahçesi yapılması kararlaştırılmıştı. Şimdi gözler bu projenin iptal edilip edilmeyeceğine çevrildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum