VİDEO - Ölüm haberini kongrede duyurdu

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, partisinin Diyarbakır il kongresinde konuşma yaptığı sırada, Selahattin Demirtaş’ın babası Tahir Demirtaş’ın ölüm haberini aldı. Hatimoğulları, kürsüden ölüm haberini kongre salonuna duyurdu.

TİGRİS HABER - Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Amed İl Örgütü’nün 2’nci Olağanüstü Kongresi (Yenişehir) ilçesindeki Kaplan Düğün Salonu’nda başladı. Çok sayıda kişinin katıldığı kongrede DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları konuştu. Hatimoğulları, konuşması sırasında önüne bırakılan ölüm haberi notunu kongre salonuna duyurdu, şöyle dedi;

Sevgili Selahattin Demirtaş’ın babası hayatını kaybetmiş. Sevgili Selahattin Demrtaş’a ve onun gibi cezaevlerinde haksız hukuksuz şekilde tutulan arkadaşlarımıza dayatılan bu acıyı kınadığımızı ifade ediyorum. Çok arkadaşlarımız cenazelere katılamadı, o acıyı yaşayamadı. Başta Selahattin Demirtaş ve ailesi olmak üzere, hayatını kaybeden tüm arkadaşlarımızın ailelerine baş sağlığı dileklerimizi iletiyorum” (Haber Merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.