VİDEO-Saman altında uyuşturucu yürüttüler

VİDEO-Saman altında uyuşturucu yürüttüler
VİDEO- Diyarbakır'da düzenlenen operasyonda 176 kilo kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Tigris Haber- Diyarbakır Valiliği konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, “İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, şüpheli (1) şahsın elinde bulundurduğu uyuşturucu maddeleri Gaziantep iline sevk etmek amacı ile araç kiraladığı bilgisi alınmıştır.

uyusturucu2.jpeg

Plaka bilgileri tespit edilen kamyon 18 Şubat 2019 Pazartesi günü Lice - Diyarbakır karayolunda durdurulmuş ve narkotik köpeklerinin tepki vermesi sonucu araç detaylı inceleme amacı ile Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığına getirilmiştir. Yapılan adli arama faaliyeti neticesinde saman balyaları arasına gizlenmiş satışa hazır vaziyette 176,340 kg kubar esrar maddesi ele geçirilmiştir.

Olayla ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığına bilgi verilmesi ve alınan talimat uyarınca, ele geçirilen uyuşturucu madde muhafaza altına alınmış, olayla iltisaklı (4) şüpheli gözaltına alınmıştır.Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen adli ve mülki görevlere artan bir azim ve kararlılıkla aralıksız olarak devam edilmektedir” ifadelerine yer verildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.