VİDEO - Sara hastası kızının tedavisini yaptıramayan babanın yardım çağrısı

VİDEO - Sara hastası kızının tedavisini yaptıramayan babanın yardım çağrısı
Diyarbakır’da sara hastası kızının tedavisi için yetkililerden ve hayırseverlerden yardım bekleyen Mehmet Bal, “Maddi durumum iyi olmadığı için kızımı tedavi edemiyorum” dedi.

Haber: Yılmaz Yigitler

Diyarbakır’ın Sur ilçesine bağlı Kozan Mahallesi Kümeevler’de yaşayan ve çobanlık yaparak ailesinin geçimini sağlayan Mehmet Bal, Sara hastası kızı İlayda için yetkililere ve hayırseverlere yardım çağrısında bulundu.

‘Devletten olsun yardımsever insanlardan olsun bir yardım bekliyorum’

Sara hastası kızının tedavisi için yetkililere ve duyarlı iş insanlarına çağrıda bulunan baba Mehmet Bal, şöyle konuştu: “Çobanlık yaparak ailemi geçindiriyorum. Kızım sara hastasıdır ve düzenli bir tedaviye ihtiyacı var. Maddi durumum iyi olmadığı için kızımı tedavi edemiyorum. Yetkililerden bir yardım bekliyorum. Çobanlıktan kazandığım para sadece ailemin geçimine yetiyor. Bir çocuğum daha var. Devletten olsun yardımsever insanlardan olsun bir yardım bekliyorum. Kızım hastalığı yüzünden gittikçe zayıflıyor. Düzenli bir tedaviye ihtiyacı var. Devlet hastanesine götürüyorum ama hiçbir gelişme yok. İlaç kullanarak bir yere varamıyoruz. Bir yıldan fazladır aynı şekildedir, gittikçe zayıflıyor ve tedaviye cevap vermiyor.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum