VİDEO - Sur Belediyespor'a Süper Prim dopingi
Şehmus KIZILASLAN
TİGRİS HABER - Sur Belediyesi Eş Başkanı Adnan Orhan, maç öncesi takımı yalnız bırakmayarak soyunma odasında futbolculara sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

“Ligde Kalırsanız, Yüksek Prim Sizi Bekliyor”
Soyunma odasına giren Başkan Adnan Orhan, futbolcularla tek tek tokalaşarak başarı dileklerini iletti. Ancak ziyaretin asıl dikkat çeken kısmı ise verdiği prim sözü oldu. Orhan, "Eğer bu maçı kazanır ve BAL Ligi’nde kalmayı başarırsanız, sizleri yüksek bir primle ödüllendireceğiz" diyerek futbolcuların moral ve motivasyonunu en üst seviyeye taşıdı.

Sahaya Yüksek Motivasyonla Çıktılar
Bu sözlerle adeta şarj olan Sur Belediyesporlu futbolcular, sahaya büyük bir özgüven ve azimle çıktı. Ligde kalma mücadelesinde her puanın hayati öneme sahip olduğu bu dönemde, başkanın soyunma odasındaki desteği futbolculara ekstra bir enerji kazandırdı.

Kritik Maç, öncesi Büyük maddi Destek sözü
BAL Ligi statüsü gereği Diyarbakır’ı temsil eden üç takımdan sadece birinin ligde kalabileceği bu süreçte, Sur Belediyespor için oynanacak her maç bir final niteliğinde. Batman Kayraspor karşılaşması öncesi gelen bu destek, takımın psikolojik olarak da hazır hale gelmesini sağladı.




Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.