VİDEO - Tarihi Ulu Cami önünde saç şov!

VİDEO - Tarihi Ulu Cami önünde saç şov!
Diyarbakırlı ünlü Kuaförlerden Yahya ve Vedat Gözmek adlı amca ve yeğen, Diyarbakır’ın tanıtımına katkı sunmak amacıyla kentteki tarihi ve turistik yerlerinde saç kesimi gösteri yaptı.

TİGRİS HABER - Her hafta kentteki tarihi bir yerde halka yönelik saç kesimi yapacak Gözmekler, ilk gösterilerini tarihi Ulucami önünde gerçekleştirdi. Kesim gösterisi yoğun ilgi görürken Vedat Gözmek, hedeflerinin Diyarbakır’ın tanıtımına katkı sunmak olduğunu söyledi.

33 Medeniyete beşiklik etmiş tarihi ve turistik güzellikleriyle son günlerde turizmin başkenti olan Diyarbakır’ın tanıtımına yönelik etkinlikler devam ediyor.

Diyarbakır’ın ünlü kuaförlerinden Yahya ve Vedat Gözmek adlı amca ve yeğen, hazırlıkları bir proje ile Diyarbakır’ın tanıtımına katkı sunuyor.

Saç kesim şov!

Bu hafta Tarihi Ulu cami önüne başlayan proje kapsamında Vedat Gözmek ve ekibi, saç kesimi gösterimi düzenledi. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında sandalye kuran Gözmek ve ekibi, bir vatandaşa saç kesimi yaptı. Yoğun ilgi gören gösterinin önümüzdeki hafta başka bir tarihi yerde yapılacak. Etkinlik sırasında bazı dengbejlerin de katkı sağladığı gözlendi.

Diyarbakır’ın tanıtımına katkı

Ünlü Kuaför Vedat Gözmek, Diyarbakır’ın tanıtımına katkı sunmak amacıyla projeyi hazırladıklarının altını çizerek, “Amcam Yahya Gözmek ile kentin tanıtımına nasıl katkı sunabiliriz diye bir fikir jimnastiği yaptık. Ve böyle bir projeyi hayata geçirmek istedik. Gerekli izinlerimizi aldıktan sonra projemizi Tarihi Ulu Cami’nin önünde yaptık. Projemiz oldukça ilgi gördü. Önümüzdeki hafta başka bir tarihi yerde gösterimizi yapacağız. Yaptığımız gösterimizi video ile sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz. Bu tür etkinliklerle yaşadığımız kentin daha fazla tanıtımının yapılmasını hedefliyoruz” diye konuştu. (Haber Merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.