VİDEO - Yardım değil, bilet bekleyişi!

Türkiye 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor'un hafta sonu oynayacağı Iğdırspor maçı biletlerini almak isteyen yeşil kırmızılı taraftarlar, bilet almak için saatlerce kuyrukta bekledi.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Iğdırspor'u yenerek şampiyonluğunu garanti almaya çalışan Amedspor'un bu maçını izlemek isteyen Türkiye ve bölgedeki on binlerce taraftarı dünden beri Diyarbakır'a akın etmeye başladı.

amedspor-bilet-kuyrugu-1.jpg

Korsan satışları önlemek amacıyla yönetim, maç biletini kademeli satışa çıkarması taraftarlar arasında, "Bilet bulamama" paniğine neden oldu.

amedspor-bilet-kuyrugu-3.jpg

Bugün sabah saatlerinden itibaren biletlerin satışa çıktığı Amedstore mağazası ve maçın oynanacağı stadyumda, uzun kuyruklar oluştu.

amedspor-bilet-kuyrugu-4.jpg

Amedstore'nin bulunduğu Ceylan AVM'deki kuyruk, dışarı taşarken, stadyum önünde ise kilometrelerce uzayan kuyruğa dönüştü.

amedspor-bilet-kuyrugu-2.jpg

Aşırı sıcaklara rağmen Türkiye'nin her tarafından gelen yeşil kırmızılı taraftarlar, Amedspor'un şampiyonluk coşkusuna canlı tanıklık etmek için saatlerce kuyrukta bekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.