VİDEO - YSP adayları gençlerle buluştu: Sürece gençler yön verecek

VİDEO - YSP adayları gençlerle buluştu: Sürece gençler yön verecek
Yeşil Sol Parti Diyarbakır Milletvekili Adayları Azad Barış, Songül Aytek Avşar ve Samet Mengüç, "Gençlerle çay buluşması" etkinliğinde gençlerle buluştu, sorun dinledi.

Mahsum Kara/Mahsum Rençber

TİGRİS HABER - Yeşil Sol Parti Diyarbakır Milletvekili Adayları Azad Barış, Songül Aytek Avşar ve Samet Mengüç, "Gençlerle çay buluşması" etkinliğinde gençlerle buluştu, sorun dinledi. Milletvekili adayları, önümüzdeki sürece gençlerin yön vereceğine inandıklarını belirtti.

Yeşil Sol Parti Diyarbakır Milletvekili Adayları, 14 Mayıs seçim sürecinde saha çalışmalarına devam ediyor. Her gün bir başka program ile vatandaşlarla bir araya gelen adaylar ve teşkilat üyeleri, Yeşil Sol Parti’nin milletvekili adaylarına destek istiyor. Yapılan programlar kapsamında bugün Yeşil Sol Parti Diyarbakır Milletvekili adayları Azad Barış, Songül Aytek Avşar ve Samet Mengüç, Kayapınar ilçesine bağlı Diclekent Semti’nde buluna bir kafede düzenlen "Gençlerle çay buluşması" etkinliğe katıldı.

Milletvekili adayları, gençleri taleplerini dinledi, sorularını yanıtladı.

Süreci gençlerle yürütüyoruz

Gençlerin sundukları taleplerin çok önemli olduğunu ifade eden Yeşil Sol Parti 11. Sıra Milletvekili adayı Songül Aytek Avşar, "Bu süreci değiştirecek olan gençlerdir. Bizde parti olarak süreci gençlerle birlikte yürütüyoruz. Bu süreci hep beraber yürüyeceğiz. Seçimden sonrada gençlerin daha çok söz sahibi olmasını istiyoruz, bunun için çalışıyoruz" diye kaydetti.

Gençlerle bir araya gelmek bizi ayakta tutuyor

Parti olarak gençlerden aldıkları heyecan ve desteğin çok önemli olduğunu vurgulayan Yeşile Sol Parti 10. Sıra Milletvekili adayı Azad Barış, "Bizi gerçekten ruhsuz bıraktılar. Sizinle bir araya gelmek, sizin heyecanınıza şahit olmak bizi yeniden ayakta tutuyor. 14 Mayıs akşamı hep beraber halaylar çekeceğiz, bir arada olacağız" ifadelerini kullandı.

Gençler toplumu ayakta tutan dinamiklerdir

Toplumu ayakta tutan dinamiği gençler olduğunu belirten Yeşile Sol Parti 12. Sıra Milletvekili adayı Samet Mengüç, "Gençler, topluma yön veren ve toplumun heyecanını yansıtan bir kesimdir. Gençlerin seçimden yer alması ve seçimin yönünü belirlemesi bizim için son derece önemlidir. 13 Mayıs günü Diyarbakır’da yapacağımız büyük finale bütün gençlerin katılmasını bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.