Wushu’da Rakipsiz Şampiyon

Wushu’da Rakipsiz Şampiyon
Diyarbakır İngiliz Kültür Okulları öğrencisi Lerzan Karakaş, okullar arası Wushu müsabakalarında karşılaştığı tüm rakiplerini yenerek şampiyon oldu.

Tigris Haber- Karakaş, Chan Guan, Dao Shu ve Gun Shu kategorilerinin hepsinde şampiyonluk ipini göğüsleyerek önemli bir başarıya imza attı.

Rekorlarla Gelen Şampiyonluk

Diyarbakır İngiliz Kültür Okulları öğrencisi Lerzan Karakaş, okullar arası Wushu müsabakalarında karşılaştığı tüm rakiplerini yenerek şampiyonluk ipini göğüsledi.

 Karakaş, Chan Guan,Dao Shu ve Gun Shu kategorilerinin hepsinde şampiyonluk ipini göğüsleyerek önemli bir başarıya imza attı,kırılması güç bir rekor kırarak şampiyonluğa ulaştı.

“Hem Okulumuzu Hem Kentimizi Temsil Edecek”

Diyarbakır İngiliz Kültür Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Dengiz,”10.sınıf öğrencimiz Lerzan Karakaş Wushu okullar arası müsabakalarında Chan Guan kategorisi, Dao Shu kategorisi ve Gun Shu kategorilerinde birincilik kazandı Lerzan kızımıza ve antrenörüne teşekkür eder başarılarının Türkiye şampiyonasında da devam etmesini dileriz. Lerzan kızımız kentimizi Türkiye şampiyonası finallerinde temsil edecek. Bu durum bizim için gurur vesilesidir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.