Yalçın Topçu: Paris yokken de Diyarbakır vardı

Yalçın Topçu: Paris yokken de Diyarbakır vardı
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin kongre merkezi sinema salonunda, ‘Büyük Diyarbakır Belgeseli’nin galası yapıldı.

Galaya Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediyesi Kayyumu Cumali Atilla, İçişleri eski Bakanı Abdulkadir Aksu, ilçe belediye başkanvekilleri katıldı.

Galaya katılan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, "Bizi; Mısır, Libya, Suriye ve Irak yapamayacaklar. Bunlara dedelerimiz, Malazgirt'i ve Selahaddin'in arkasında Kudüs'ü dar ettiyse bugün de Rizeli Recep Tayyip Erdoğan'ın etrafında Kürt'üyle Türkmen'iyle Alevi'siyle Sünni'siyle bir olup, bunlara bu dünyayı dar edeceğiz" dedi.

Topçu galadaki konuşmasında şunları söyledi;

"Bizim milletimiz, Türk, Türkmen, Arap, Arnavut ve Boşnak olmak üzere kim kendini ne şekilde ifade ediyorsa başı dik karnı tok şekilde kendini ifade edecektir. Biz hepimiz, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin eşit ve şerefli vatandaşlarıyız. Bizim birbirimizden bir farkımız yok. Bize kefen biçenin ölümü, inşallah korkunç olacaktır. Diyarbakır en az Yozgat kadar Türk, Yozgat kadar güvenli, Paris kadar medeni ve güvenlidir. Paris yokken de Diyarbakır vardı. Bunu da herkes bilmelidir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.