Yangın Fazla Büyümesin

Yangın Fazla Büyümesin
27 yıllık profesyonel lig tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Amedspor,ilk yarının son maçını kazanıp kötü gidişe son vermek istiyor.

 

 

Seyrantepe Stadı’nda saat 13.00’da başlayacak karşılaşmada rakip Tokatspor. Eksik oyunculardan dolayı gençlerle takviyeli isimlerle sahaya çıkacak olan Amedspor ,taraftarlarla bütünleşip 3 puana ulaşmayı hedefliyor.

 

Önce Maç,Sonra Kongre Heyecanı

2.Lig Kırmızı Grup’ta sezonun ilk yarısının son haftası öncesinde liderin 19 ve Play-Off potasının da 10 gün gerisinde yer alarak sezon başında belirlediği TFF 1.Lig hayalini bir başka bahara bırakan Amedspor,6 puan üzerinde yer aldığı küme düşme hattına inmemek için bugün mutlaka kazanmak istiyor. Alt sıralardaki takımlardan uzaklaşmak isteyen Amedspor, eksik kadroyla çıkacağı maçta taraftarlarının desteğiyle zafere ulaşıp devre arasında moralli girmek istiyor.

 Bu maçın hemen ardında kongre heyecanı yaşanacak. 23 Aralık’ta yapılacak kongrede iyi bir yönetimin iş başına gelmesi ve sorunlar çözülerek takımın ikinci yarıya iyi bir havayla girmesi hedefleniyor.

 

Deniz Naki Dahil 10 Eksik Var

Bugünkü maçtan önce takımda 10 eksik futbolcu var. Kulübü TFF’ye şikayet ettikleri için yönetimin yollarını ayırdığı Efe Halil,Emin Yalın,İlter Ayyıldız,Abdullah Topkara,Tahir Babaoğlu,Selçuk Kaban ve Erdi Bakırcı ile sakatlıkları devam eden Deniz Nak,Ercan Çapar ve Timur Kosovalı bugünkü maçta forma giyemiyor. 18 kişilik kadroda 7-8 genç futbolcuya yer verilmesi bekleniyor.

Taraftarların bu önemli maçta takıma destek vermesi bekleniyor. Sosyal medyada yapılan çağrılarda taraftarlar bu kritik süreçte destek olmaya davet edildi.

 

Son 10 Maçta Tek Galibiyet

Amedspor,son 10 resmi maçta adeta çöktü. Bu süreçte sadece 1 galibiyet alırken, sahadan 2 beraberlik ve 7 yenilgi ile ayrıldı.

Amedspor, bu sezon kendi sahasında oynadığı 8 maçta 2 galibiyet,3 beraberlik ve 3 yenilgi alarak 9 puan toplayabildi. İç sahada 9 gol atan Amedspor 11 gol yedi.

 Tokatspor ise 8 deplasman maçında 3 galibiyet,1 beraberlik ve 4 yenilgi alarak hanesine 10 puan yazdırdı. Tokatspor,deplasmanda attığı 6 gole karşılık kalesinde 13 gol gördü.

 

Maçın Hakemine Tepki Var

Maçın hakemi İzmir’den Ferhan Kestanlıoğlu. Bu sezonun Amedspor’un deplasmanda Tuzlaspor’u 4-3 yendiği maçı yöneten Kestanlıoğlu, yardımcı hakemin yaptığı hatanın etkisinde kalarak son dakikada Tuzlaspor lehine skandal bir penaltı vermiş,Tuzlaspor penaltıyı kaçırmış ancak kendisi uzun süre eleştirilmişti. Kestanlıoğlu’nun bugünkü maça atanması Amedspor yönetimi ve taraftarları tarafından eleştirildi. Kulüp yönetimi, bu konudaki tepkisini ve eleştirisini açıklama yaparak dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.