YANGINDAN HASAR GÖREN KÖYDEKİ YAPILARA YIKIM

YANGINDAN HASAR GÖREN KÖYDEKİ YAPILARA YIKIM
Bağlar’a bağlı kırsal bölgedeki Oğlaklı  mahallesinde  bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın bir çok evi kullanılmaz hale getirdi.

Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede müdahale edilerek söndürülen yangın nedeniyle yıkılma tehlikesi geçiren ve vatandaşlar için risk oluşturan  taşlık  yapıların yıkımı Bağlar Belediyesi  ekipleri tarafından gerçekleştirildi.

Yangın Köyde Bir Çok Evi Harabe Haline Getirdi

Bağlar’a bağlı Oğlaklı mahallesinde önceki gün meydana gelen yangın, hasara yol açtı.Bir çok ev ve yapı yangından zarar gördü.

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine ulaşan Büyükşehir Belediyesi  itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek daha fazla zarar oluşmasının önüne geçti. Can kaybının olmaması büyük teselli olurken,yangında bir çok ev ve yapı kullanılamaz hale geldi.

 İftaiye ekiplerinin yangını söndürmesinden sonra bu defa Bağlar Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı  ekipler, köye ulaşarak hasar gören yapıları yıktı, vatandaşlar için oluşan riski ortadan kaldırdı.

Köydeki Metruk Yapı da Yıktırıldı

Taşlardan yapılmış olan evlerin ve yapıların yıkımı belediyeye ait iş makinaları tarafından gerçekleştirildi.

Belediye ekipleri, yangından zarar gören yapıların yanı sıra uzun süredir kullanılmayan ve metruk haline gelen yapının yıkımını da gerçekleştirdi.

Yangında zarar gören ve yıkımı gerçekleştirilen yapılardan sonra vatandaşlar yapılan çalışmalardan dolayı Bağlar Belediyesi’ne teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.