"Yaratılan" dizisi Netflix'te seyirciyle buluşacak

"Yaratılan" dizisi Netflix'te seyirciyle buluşacak
Yönetmen Çağan Irmak'ın, Mary Shelley imzalı ikonik karakter Frankenstein'dan esinlenerek hayata geçirdiği "Yaratılan" dizisi izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Netflix'ten yapılan açıklamaya göre, dizinin yeni fragman ve görselleri yönetmenin projeye dair duygularını kaleme aldığı özel bir notla paylaşıldı.

Çağan Irmak paylaşımında, "Bizimki gibi mesleklerde bazen olmazsa olmaz dediğimiz, gerçekleştiremediğimizde gözümüzün arkada kalacağı bir mütemmim cüz vardır. İşte Yaratılan benim için bu mütemmim cüz idi. Şimdi, bir süre telefonların ışığını kapadığımız ve el fenerleri ile aydınlattığımız bir yola çıkmaya hazır mısınız?" ifadelerini kullandı.

Türkiye'de ve tüm dünyada eş zamanlı olarak 20 Ekim'de yayınlanacak dizi, evrenin sırlarını çözmeye çalışan genç ve hırslı tıp öğrencisi Ziya ile sıra dışı bir hekim olan İhsan'ın birlikte çıktığı zorlu yolculuğu epik dille aktarıyor.

Yapımcılığını Saner Ayar, Ayşe Durmaz ve Cengiz Çağatay'ın üstlendiği dizide, Erkan Kolçak Köstendil, Taner Ölmez, Engin Benli, Şifanur Gül, Bülent Şakrak, Sema Çeyrekbaşı, Devrim Yakut, Şehsuvar Aktaş, Durul Bazan, Macit Koper, Ekremcan Arslandağ, Ümmü Putgül, Şennur Nogaylar ve Burcu Söyler rol aldı. (AA)

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.