Yasak İçin Siyasiler Devrede

Yasak İçin Siyasiler Devrede
Amedspor Başkanı Edemen,deplasmanda uygulanan taraftar yasağı için siyasilerin devrede olduğunu ve İçişleri Bakanlığı ile yaptıkları görüşmelerin sonucunu beklediklerini açıkladı.

 

 

Edemen,aynı şehrin takımı olan Diyarbekirspor’a bu yasak uygulanmazken Amedspor’a uygulanmasının çelişki olduğunu da ifade etti.

 

 

‘İnsanların Maç İzleme Hakkına Gasp’

Amedspor’a son iki sezonda uygulanan deplasman taraftar yasağı için siyasiler devreye girdi. Kulüp Başkanı Nurullah Edemen,anlamsız yasağın kaldırılması için bazı milletvekillerinin devrede olduğunu,İçişleri Bakan Yardımcısı ile de bizzat görüşme yaptıklarını söyledi. Olumlu sonuç beklediklerini anlatan Edemen,yasağın TFF ile ilgisi olmadığını,söz konusu kararların İl ve İlçe Spor Güvenlik Kurulları tarafından alındığını da hatırlattı.

Edemen,anlamsız yasakların insanların maç izleme hakkını elinden alarak toplumda daha çok tepkiye yol açtığını kaydetti.

 

‘İki Takımın Taraftarı Aynı Ama..’

Aynı şehrin takımı olan Diyarbekirspor’a uygulanmayan yasağın Amedspor’a uygulanmasının çelişki olduğunu da belirten Edemen,”Yanlış anlaşılmasın biz Diyarbekirspor’a niye uygulanmıyor,Diyarbekirspor’a ayrıcalık yapılıyor demiyoruz. Tabi ki kimseye uygulanmasın,doğrusu budur. Ancak bizim taraftar kitlemiz de Diyarbekirspor’un taraftar kitlesi de aynıdır. Sonuçta aynı insanlar her iki takımın maçlarına gidiyor. Durum böyle iken Amedspor’a yasak konulmasının hiçbir mantıklı ve izah edilebilir yanı yok. Bazı dostlarımız,milletvekilleri devrede. İçişleri Bakanlığı ile gerekli görüşmeler yapıldı. Ne karar verirler bilmiyoruz ama biz olumlu sonuç bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.