‘Yasak ilişki’ iki aileyi paramparça etti: 2 ölü, 4 tutuklu

‘Yasak ilişki’ iki aileyi paramparça etti: 2 ölü, 4 tutuklu
‘Yasak ilişki’ iddiası Diyarbakır’da iki aileyi paramparça etti. İddiaların odağındaki Ş. A. öldürüldü. Eşi, H.A kalp krizi geçirip öldü. Cinayet iddiasıyla 4 kişi de tutuklandı.

TİGRİS HABER - İddialara göre, Diyarbakır’da yaşayan E.Ç. ile ablası H.A’nın eşi Ş. A. arasında gönül ilişkisi vardı. Ş. A.’nın kızı S. A. kendi kullandığı telefona konuşmaları kaydeden bir program yükledi. Babasının telefon ihtiyacı üzerine, telefonu kullanması için bir süre babasına verdi. Babasının telefonu teslim ettiği S. A, babasının konuşmalarını dinleyince, teyzesi E.Ç. ile ilişkisi olduğunu öğrendi. S. A, annesi H. A ve diğer aile bireylerine durumu anlattı. E. Ç ile ablasının eşi Ş. A. da aralarındaki ilişkiyi kabul ederek, aile bireylerinden özür diledi.

Damat öldürüldü

Taksicilik yapan Ş. A. 19 Ocak 2021 tarihinde aracına binen kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kafasına 4 el ateş edilerek öldürüldü. Olaydan kısa bir süre sonra cinayet zanlısı olarak, ablasının eşi ile yasak ilişki yaşadığı iddia edilen E.Ç’nin çocukları, A.Ç, F.Ç ile kuzenleri Ü.Ç ve A.Ç gözaltına alınıp tutuklandı. Kuzen A.Ç, gözaltında alınan ifadesinde cinayet iddialarını reddetti, diğer zanlılar ise susma hakkını kullandı.

Oğlu kadını bıçakladı

Olay yaşandığı sırada İzmir’de bulunan E.Ç de, zihinsel engelli oğlunun bıçaklı saldırısına uğradı. Saldırıdan yaralı kurtulan E.Ç, can güvenliği olmadığı için sığınma evine yerleştirildi. Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığı hazırladığı iddianamede, tutuklu 4 zanlının “töre saikıyla ve tasarlayarak öldürmek” suçlarından yargılanmasını talep etti. İddianame, 10 Aralık 2021’de Diyarbakır 11’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde kabul edildi. 4 sanık, 30 Mart’ta ilk kez hakim karşısına çıkacak.

Abla kalp krizi geçirdi

Edinilen bilgiye göre, eşi Ş. A. öldürülüp, kardeşi E.Ç. de bıçaklanan H.A, yaşadığı strese dayanamayarak evinde kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. “Yasak ilişki” iddiası iki ailenin dağılmasına neden oldu. İddialardan dolayı, E. ve Ç. Ailesinin iki bireyi yaşamını yitirdi, 4 kişi de tutuklandı. (Tigris Haber)

 

 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.