Yasak Yok,Olimpiyata Akın Var…

Yasak Yok,Olimpiyata Akın Var…
Eyüpspor maçında Amedspor’lu taraftarlara yasak olmaması sevindirdi.

 

Amedspor’a 4 bin kişilik ayrıldı. İstanbul ve çevre şehirlerde yaşayan çok sayıda taraftarın maça giderek takıma destek vermesi bekleniyor.

 

Maçın Başlama Saati 14.30

8 Ekim Pazar günü oynanacak Eyüpspor-Amedspor maçının yapılacağı stat ve başlama saati kesinleşti. Eyüp Stadı bakımda olduğu için sezon başından beri maçlarını İstanbul’un başka statlarında oynayan Eyüpspor’un Amedspor’u konuk edeceği karşılaşma Atatürk Olimpiyat Stadı’na alındı. Daha önce 15.30 olarak açıklanan maçın başlama saati 14.30 olarak değiştirildi. Maça gitme şansı olmayan taraftarlara da iyi bir haber var. Karşılaşma TRT Kürdi tarafından canlı yayınlanacak.

 

Taraftar Yasağı Yok,Biletler 10 TL

Son 2 yılda deplasmanda uygulanan taraftar yasakları ile dikkat çeken Amedspor’a bu maçta taraftar yasağı yok. İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu,Pazar günkü karşılaşmaya Amedspor’lu taraftarların alınmasına karar verdi. Amedspor’a 4 bin seyirci yeri ayrılırken,bilet fiyatları da 10 TL olarak belirlendi. Biletlerin maç günü stat gişelerinde satışa sunulacağı kaydedildi. Amedspor’lu taraftarların kendilerine ayrılan yeri doldurarak takıma destek olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.