Yaşlanma karşıtı mücadelenin yeni silahı, pırlanta dolgu

Yaşlanma karşıtı mücadelenin yeni silahı, pırlanta dolgu
 Özel Haber
Cildinizdeki yaşlanma belirtilerinden bıktınız mı? Daha dolgun ve pürüzsüz bir cilt mi hayal ediyorsunuz? O halde pırlanta dolgu tam size göre olabilir!

TİGRİS HABER - Pırlanta dolgu, ciltteki yaşlanma belirtilerini gidermek için kullanılan yeni nesil bir dolgu türüdür. Hyaluronik asit bazlı bir dolgu maddesi olmakla birlikte, diğer dolgulardan farklı olarak COESIX adı verilen özel bir teknolojiyle üretilmektedir. Bu teknoloji sayesinde pırlanta dolgu farklı avantajlara sahip.

Pırlanta dolgu, diğer dolgulardan daha küçük moleküllere sahip olduğu için ciltte daha homojen bir şekilde dağılır ve daha doğal bir görünüm sağlar.

COESIX teknolojisi sayesinde pırlanta dolgu, diğer dolgulardan daha uzun süre kalıcıdır. Etkisi 12 ila 18 ay arasında sürebilir.

Pırlanta dolgu uygulaması diğer dolgu uygulamalarına göre daha az ağrılı ve şişliğe neden olur, diğer dolgulardan daha az yan etkiye sahiptir.

Pırlanta dolgu hangi alanlarda kullanılır?

Pırlanta dolgu, yüzdeki birçok alanda kullanılabilir. En yaygın kullanım alanları; kırışıklık ve çizgileri doldurma, dudakları dolgunlaştırma ve şekillendirme, elmacık kemiklerini belirginleştirme, çeneyi şekillendirme, göz altı torbalarını ve morlukları giderme, burun estetiğinde, yüz hatlarını ve kontürleri belirginleştirme gibi alanlarda kullanılıyor.

Pırlanta dolgu uygulaması, topikal anestezi kremi ile uyuşturulan bölgeye ince uçlu iğneler ile enjeksiyon şeklinde yapılır. İşlem yaklaşık 15-30 dakika sürer. Uygulama sonrası hafif kızarıklık ve şişlik olabilir, ancak bu genellikle birkaç gün içinde geçer.

Pırlanta dolgu uygulaması genel olarak güvenli bir işlemdir. Ancak her tıbbi işlemde olduğu gibi bazı riskler de mevcuttur. Enjeksiyon bölgesinde kızarıklık, şişlik, ağrı ve morarma, alerjik reaksiyonlar veya enfeksiyon gibi riskler taşır.

Pırlanta dolgu uygulaması hamile veya emziren kadınlara, otoimmün hastalığı olanlara, hyaluronik aside alerjisi olanlara ve uygulama bölgesinde aktif enfeksiyonu olanlara uygun değildir.

Pırlanta dolgu uygulaması hakkında daha fazla bilgi için bir plastik cerrah veya dermatoloğa danışabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.