Yazar Araç, Diyarbakırlı okurlarla D&R’da buluşuyor

Yazar Araç, Diyarbakırlı okurlarla D&R’da buluşuyor
Kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R’da imza günleri tüm hızıyla sürüyor. Sevgili Yalnızlık romanının yazarı Seyfettin Araç, okurlarıyla D&R’ın düzenleyeceği imza günü etkinliğinde bir araya geliyor.

TİGRİS HABER - Kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R’da imza günleri tüm hızıyla sürüyor. Sevgili Yalnızlık romanının yazarı Seyfettin Araç, okurlarıyla D&R’ın düzenleyeceği imza günü etkinliğinde bir araya geliyor. Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleşecek etkinliğe, D&R Diyarbakır Forum mağazası ev sahipliği yapacak. Etkinlik, 10 Temmuz Cumartesi günü gerçekleşecek, etkinliğin başlama saati ise 15.00.

Kitap hakkında

Şaşırtıcı bir roman Sevgili Yalnızlık. Denenmemiş bir kurguyla dilin sınırlarını genişleten, aşkı ve varoluşu otopsi masasına yatıran, bazen sözcüklerin en büyük silah olabileceğini ortaya koyan bir kitap… Bir kadın ve bir erkek, Likos ve Tidu ile tanışıyoruz bu romanda. Yedi tepeli şehirde bir odadayız. Likos iflah olmaz bir hayalperest, Tidu iflah olmaz bir gerçekçi… Sanki bir düşün içindeler, zamansızlığın yarattığı bir zaman boşluğunun içinde, uzun uzun sohbetler ediyorlar. Yoksa düş değil de hepsi gerçek mi diye düşünüyor okur. Bir de yasaklı kelimeler var. Bunları dile getirmeden konuşmak zorundalar. Ve ikisinden biri bu kelimeleri kullanırsa ebediyen birbirlerini kaybedebilirler. Bir nehir roman, yepyeni bir tür olarak monodiyalog formatında yazılmış bir roman olan Sevgili Yalnızlık epik yazının ustalarına selam göndermeyi ihmal etmezken okurunu kitabın finalinde beklenmedik bir sürprizle şaşırtmayı da başarıyor... (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.