Yazar Ceylan Alkan, kitapseverlerle buluştu

Yazar Ceylan Alkan, kitapseverlerle buluştu
Gazetemiz yazarlarından Ceylan Alkan,  Kadim Medeniyet Eğitim, Kültür, Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nde  kitapseverlerle  kitap konulu bir söyleşi yaptı.

Tigris Haber yazarlarından Ceylan Alkan, dün Kadim Medeniyet Der’de kitapseverlerle buluştu.

 Ceylan Alkan, kendi hayatından kesitler anlatarak kitap okumanın insana bakış açısı kazandırdığını  belirtti. Yazarlığa nasıl adım attığını  samimi bir dille aktaran Alkan, ağırlıklı olarak klasik kitaplar olmak üzere, okuduğu çeşitli kitaplardan söz ederek, yazarken özgün olmak gerektiğine vurgu yaptı. Ayrıca yorumlamış ve etkilenmiş olduğu bazı kitapların da alıntılar yapan yazar, okunan kitapları çeşitlendirmenin kişiyi geliştirdiğini ifade etti. Alkan, adımladığımız yolun bizi nereye götüreceğine dikkat etmemiz gerektiğini, bazen durarak, bazen koşarak bazen de adım adım ilerlemenin mümkün olduğunu ama istikrarlı olunursa başarılı olunabileceğini söyledi.

cc-003.jpeg

Katılımcıların sorduğu soruları yanıtlayan Alkan, kendisine bu fırsatı veren ve  kitapseverlerle buluşturan dernek yetkililerine teşekkür ederek söyleşiyi noktaladı. (Haber Merkezi)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum