Yazar Metin Aydın, Kızıltepe'de öğrencilerle buluştu

Yazar Metin Aydın, Kızıltepe'de öğrencilerle buluştu
Mardin Kızıltepe Tepebaşı ortaokulunda kariyer günleri kapsamında yazar metin aydın öğrencilerle buluştu.

"Biblo Hayat”, “üryan”, “Bisturi – Huzursuz Metinler” ve yeni çıkan kitabı “hercümerç – minimal metinler”in yazarı Metin AYDIN, Kızıltepe Tepebaşı Ortaokulu öğrencileriyle kariyer günlerinde buluştu.

yazar-metin-aydin,-kiziltepede-ogrencilerle-bulustu-(6).jpg

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen "4 Başlık 7 Adım" projesi ve "Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Çalıştay" kararları kapsamında yapılan 'kariyer günleri' öğrenciler tarafından büyük ilgi görüyor.

yazar-metin-aydin,-kiziltepede-ogrencilerle-bulustu-(1)-001.jpg

Herkes olmadan kendiniz kalabilmenin yolunu bulun

 Kızıltepe Tepebaşı Ortaokulu farklı meslek grubundaki isimleri öğrencileriyle buluşturuyor. En son Yazar Metin Aydın'ı ağırlayan Tepebaşı Ortaokulu, öğrencilerinin kariyer planlamasına destek oluyor. Yazar Metin Aydın, öğrencilerin ilgisi ve kalabalığı karşısında heyecanını gizlemedi.

yazar-metin-aydin,-kiziltepede-ogrencilerle-bulustu-(3).jpg

Yazarlık sürecini ve yaratma eylemini öğrencilerle paylaşan Aydın, öğrencilerin sorularına samimi cevaplar verdi. Aydın, yazarlığın kişinin varoluşsal olarak bir duruşu olduğunu ifade etti. Öğrencilere okumanın ve yazmanın önemini anlatan Aydın, kendi öğrencilik ve yaşam öyküsünden örnekler verdi. İnsanların en önemli görevinin herkes olmadan kendi kalabilmenin yolunu bulması gerektiğini ifade ederek sözlerine son verdi. (Haber Merkezi)

yazar-metin-aydin,-kiziltepede-ogrencilerle-bulustu-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.