Yeni Diyarbakırspor'a Ankara'da taraftar desteği

Yeni Diyarbakırspor'a Ankara'da taraftar desteği
Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor, Pazar günü Keçiörengücü ile deplasmanda oynayacağı 11. hafta maçı için yarın Ankara’ya gidecek.

Diyarbakırspor Dernekler Birliği’nin organizasyonu ile Ankara’ya gidecek olan taraftarlar da takıma destek verecek. Ligin iddialı takımlarından olan Keçiörengücü ile Pazar günü deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Yeni Diyarbakırspor’a, bu önemli maçta taraftarların destek vereceği açıklandı. Ankara ve çevresinde yaşayan Diyarbakırspor taraftarlarının yanı sıra, Diyarbakır’dan da Ankara’ya çıkarma yapılacak. Diyarbakırspor Dernekler Birliği’nin organizasyonu ile bu gece yola çıkacak iki otobüs dolusu taraftar Pazar günkü maçta takımının yanında olacak. Dernekler Birliği Başkanı Ramazan Tugay, kulübün tüm maddi yükünü tek başına sırtlayan Başkan Feyzi İlhanlı’ya yük olmamak için taraftar organizasyonunu bazı iş adamlarının sağladığını söyledi. Tugay, Ankara dönüşü bu desteklerde bulunan iş adamlarının isimlerini açıklayarak teşekkür edeceklerini kaydetti.
Yeni Diyarbakırspor kafilesi yarın öğle saatlerinde uçakla Ankara’ya giderek ve Anadolu Oteli’nde kampa girecek. Omuzunda yırtık tespit edilen Hasan Fidan Pazar günü oynanacak Keçiörengücü müsabakasında forma giyemeyecek. Ayak bileğindeki yırtıktan dolayı ameliyat olup, sezonun ilk yarısını kapatan Doğancan ile sakatlığı devam eden Akın da kafilede yer almayacak. Teknik heyetin, Keçiörengücü maçında Hasan Fidan’ın boşluğunu Mustafa Kuru, Samet veya Baran’dan biri ile doldurması bekleniyor.

 

(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.